want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-lange-vliegreis-vliegtips
Persoonlijk

Als ik de loterij win, dan…

Er was eens een Anne die de loterij won, maar wat te doen met al dat geld?! Dromen jullie mee?

Weer een leuke opdracht voor de blogchallenge van Hare Maristeit!

Het zal je toch maar gebeuren: ik win gewoon de loterij (waar ik eigenlijk nooit aan mee doe, maar dat terzijde). Tring! Winston aan de deur, want als ik dan toch win wil ook wel dat er gezellig een bos bloemen en zo’n mega grote cheque gebracht word. Nicolette is ik ook wel tof, zij mag ook aanbellen.

Zo’n grote cheque zorgt dat de zak met geld nog groter lijkt en ook dat het nog wat extra nep lijkt. Past dus perfect bij dit artikel waarin ik mijn grote dromen, die veeels te veel geld kosten eindelijk waar kan maken!

 

Roadtrip

simple-thoughts-30dayblogchallengenl-loterij-win

Ik zou heeeeel graag een rondreis door Amerika maken. Als ik dan toch de loterij win, dan gaan we voor een hele lange en grote reis door Amerika. Wauw, alles zien wat ik van Amerika wil zien! Candy mag ook mee. We zoeken dan nog wel een oppas voor als we naar Disney gaan (wat natuurlijk het eerste is wat we doen). Dus wie wil er mee? 😀

 

Huisje, boompje, beestje

simple-thoughts-30dayblogchallengenl-loterij-win-pooh

Ja, ja ik weet het. Die heb ik nu ook. Het huisje gaat dan alleen weg en deze bijbehorende bomen mogen bij dit huis blijven. Er komt dan een nieuw huis. Een vrijstaand huis, niet te groot, maar wel lekker ruim. Anders is het zoveel poetswerk, al neem ik dan natuurlijk een huishoudster haha.

Een huis met een lekker terras, een simpele, maar natuurlijk prachtige tuin, een garage, een wei en een paardje, of twee anders is die zo alleen. Candy krijgt een mooi luikje, zodat ze buiten kan spelen wanneer ze wil. Oja en er moet ook nog een boom komen. Een boom zoals Winnie de Poeh, met of zonder boomhuis, op een heuvel met een schommel eronder.. Perfect!

Reizen

simple-thoughts-lange-vliegreis-overleven-tips

Nee, dat is niet hetzelfde als de roadtrip door Amerika 😉 Er zijn nog zoveel plekken in de wereld die ik graag wil bewonderen en bezoeken. China, Japan, Rusland, Indonesië, Cuba, Zuid Afrika, Hawaï, Argentinië, Brazillie, Venezuela, Australië, Peru, Schotland, Bora Bora, India, Zambia, Canada, IJsland en zo kan ik nog wel even door gaan…

 

Toekomst

Niets is zo onzeker als de toekomst, dus als er nog wat over is van de mega cheque gaat dat naar de spaarrekening. Zodat we gewoon lekker kunnen leven, niet te overdreven in ons niet te overdreven, maar wel redelijk grote huis.

 

Om een einde te maken aan dit dromerige artikel zullen we maar doen alsof de wekker weer gaat.. Helaas.

 

Wat zou jij doen als je de loterij wint?

 

Liefs, Anne

Niet vergeten: klik op het hartje hieronder als je geen zin hebt om een reactie achter te laten, maar wel even wil laten weten dat dit een leuk artikel was 😀

Join the discussion

 1. monique

  Euhhhh….oohhh…..dromen is altijd leuk! Ik ga dan toch voor dat prachtige vrijstaande huis wat ik laatst op Funda zag ;)met dat mooie zwembad erbij….
  en mss nog een kleine gite ergens in France ……
  of toch…..vakantie op de Malediven…..zwemmen met dolfijnen……het noorderlicht zien….
  fijn dat dromen…..in mijn tuintje in de tropische zon 😉

  • Anne

   Heeerlijk he, Monique! Gewoon lekker even wegdromen en alles kopen of doen wat je wilt met die grote zak geld!

 2. Sjoukje - meergeldminderstress.nl

  Als ik een grote zak met geld win…. Dan los ik mijn hypotheek af 🙂 Dat is wel heel suf he, maar daar zou ik toch mee beginnen. En dan eens rustig gaan plannen. Wij zouden ook zeker een grote reis maken. En ik zou mijn eigen bedrijf waarschijnlijk iets aanpassen, naar meer coachen en minder projecten managen. Denk ik. Ik zal nog eens verder dromen.
  Leuke blog in ieder geval!

  • Anne

   Hihi Sjoukje, dat is de reden waarom jouw blog zo heet. Ik zou er niet eens over nadenken, in mijn droom dan. Niet suf hoor, eerder heel slim! Ik ga het onthouden voor als deze droom ooit werkelijkheid word 😀

 3. Yvonne

  Mooie dromen! Ik zag het al helemaal voor me.

 4. sammie

  Heerlijk om over te dromen 🙂 Reizen en een huis kopen zou ik ook doen, en een huis in Italië, lijkt me heerlijk!

 5. Nicole

  Ik zou ook door Amerika willen reizen, maar ook naar Australie willen. En ik wil dan een tweede huis in Spanje en Aruba. Haha volgens mij moet ik echt miljoenen winnen om mijn plannen waar te maken 😉

  • Anne

   Een tweede en derde huis? Toe maar! Blijven dromen, zo waardeer je het ook extra als je dan wel 1 van die dingen kan gaan doen 😀

 6. Anne - Ditisanne.nl

  Nice! Ik zou mijn baan als secretaresse opzeggen en mijn eigen bedrijf starten, iets met Social Media of communicatie. Niet teveel uur in de week zodat ik eindelijk tijd heb om mijn blog perfect bij te houden. Natuurlijk ga ik ook van die méga-zak geld een leuke opleiding volgen om bij te blijven.
  En vooral veel leuke reizen maken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge