want simpel is veel leuker!
simple thoughts gebaksbordjes versieren 4
DIYHome

DIY – Gebaksbordjes versieren

Yes, eindelijk leuk versierde gebaksbordjes! Lees snel verder hoe je simpel zelf je gebaksbordjes versieren kan.

Leuke gebaksbordjes voor een leuk prijsje, ik heb me rot gezocht. Ik hoef geen rare kleurtjes en ook geen aparte randjes. Uiteindelijk leuk geprijsde bordjes gevonden bij de Action en ze zelf versierd met mijn favoriete stift: de porseleinstift!
Je hoeft dit niet af te bakken in de oven, alleen maar een dagje te laten drogen en ze kunnen in de afwasmachine.

simple thoughts gebaksbordjes versieren

Zorg allereerst dat je bordjes goed vetvrij zijn. Ben je zeker van je ontwerp teken er dan gelijk op los met je stift. Niet zo zeker? Teken eerst met potlood op je bord. Veeg hier niet overheen want het blijft niet goed zitten. Hier kun je dan makkelijk overheen met je stift, ook handig om bijvoorbeeld lijnen te trekken zodat je recht schrijft. Laat het goed drogen (24 uur) en klaar zijn je versierde gebaksbordjes.

 

De creaties

Ik heb allerlei cupcake, taart en chocolade quotes gezocht en verzonnen en hier zijn de 20 gebaksbordjes hiermee versierd. Het is een mixje geworden van alleen quotes en soms wat tekeningetjes. Het is trouwens erg gezellig om met iemand samen te doen. Vriendinnenmiddagje!

simple thoughts gebaksbordjes versieren 2

 • Let’s eat birthday cake
 • Yum
 • Cute as a cupcake
 • The best things in life are sweet

simple thoughts gebaksbordjes versieren 5

 • I’m on a very strict diet. Oooh look cake (ja, zo gaat het vaak wel)
 • Chocolate is the answer, who cares what the question is
 • Less talk, more cake
 • Birthday cake calories don’t count

simple thoughts gebaksbordjes versieren 1

 • Live, love, bake
 • Cutie pie
 • A party without a cake is just a meeting
 • I’m a “dessertarian” and I like it

simple thoughts gebaksbordjes versieren 3

 • Life is short eat dessert first. Ik kijk op een menukaart ook eerst naar de desserts en dan pas naar de rest!
 • It’s cake o’clock
 • Hmmm yummy
 • I eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere

 

simple thoughts gebaksbordjes versieren 4

 • Baked with love
 • All you need is love (and cupcakes)
 • Nom Nom
 • Eindelijk een reden om veel chocolade te eten: Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Chocolate is a salad.

simple thoughts gebaksbordjes versieren 6

Alle bordjes bij elkaar. Ondanks dat het allemaal andere teksten en plaatjes zijn, passen ze wel leuk bij elkaar! De bordjes waren €1,- per stuk bij de Action en zo’n porseleinstift kun je hier vinden Goedkoop je eigen gebaksbordjes versieren!

 

Super blij ben ik met de leuke bordjes en met de porseleinstift! Wat vind jij van de gebaksbordjes?

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Carla

  Hey tof gedaan zeg.En moet je die niet in de oven doen?Ik heb zo’n stift in huis maar nog niet gebruikt.

 2. Shirley

  Wat leuk! Echt super! Dat word studeren op een mooi handschrift!

 3. Pingback: Het afgelopen jaar - Simple Thoughts

 4. Pingback: Simple Thoughts - Speciale bordjes

 5. Pingback: Last minute cadeau: chocolade lolly - Simple Thoughts

 6. Elske

  Wat leuk Anne! Hoe zien ze er nu uit een jaar verder? Je hebt me ingespireerd!!

  • Anne

   Dankjewel Elske! Ze zien er nog steeds goed uit, een paar kleine beschadigingen die makkelijk weer bij te werken zijn met de stift. Succes!

 7. Claudia Diependaal

  Hoi hoi,

  Vraagje je krijgt dan alle stiften neem ik aan. Maar ik denk dat ik er maar 1 ga gebruiken. Kun je ze ook ergens los kopen?

  • Anne

   Hoi Claudia! Ik heb de link even aangepast, er is gewoon een losse stift verkrijgbaar. Ik vind online bestellen heerlijk makkelijk en anders zou je even moeten kijken bij een winkel als Pipoos of Bruna. Succes, laat je zien wat je hebt gemaakt?

   • Claudia Diependaal

    Hoi hoi,

    Ik heb MS en kan nauwelijks nog schijven met n gewone pen. Maar dat handletteren vind ik al heel lang leuk dus nu maar eens iemand de 2 boekjes voor onder de boom vragen ? ik weet anders toch nooit wat ik aan mijn kinderen moet vragen en ze staan er wel op iets te kopen. Dus nu weet ik iets wat niet zo heel duur is en voel ik me ook niet bezwaard als ze me iets kopen ?.

    Bedankt voor de info.

    GroetjesClaudia.

    • Anne

     Oh wat vervelend, Claudia! Ik heb een tijd niet kunnen schrijven en merkte toen dat het met een stift beter gaat. Bij jou gaat het ook helemaal goedkomen, misschien slim om ook een fijne stift te vragen? Ik ga voor je duimen dat de cadeautjes met kerst onder de boom liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge