want simpel is veel leuker!
To do list start a blog - over Simple Thoughts
Uncategorized

Even voorstellen…

To do list start blog, even voorstellen simple thoughtsWij zijn Anne en Sharon, we kennen elkaar van de middelbare school en zijn sinds die tijd vriendinnen. Al een tijd wilden we allebei onze eigen blog starten, maar het is er nooit van gekomen. Wij hebben nu besloten om samen een blog te beginnen. Zo kunnen wij onze ideeën en krachten bundelen.

Na lang nadenken voor de perfecte naam is het gelukt: Simple Thoughts. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als wij dat vinden!

We zullen ons eerst eens netjes voorstellen:

 

Ik ben Anne, 27 jaar oud en woon in Ugchelen. Ik ben droAnne - Simple Thoughtsgist en visagist en werk bij DA drogisterij Gera, een gezellige buurtwinkel in Apeldoorn met veel vaste klanten. Daar werk ik nu alweer 9 jaar met veel plezier. Het leukste aan mijn werk vind ik om de klanten een eerlijk en niet al te ingewikkeld advies te geven, het leven is soms al ingewikkeld genoeg! Als visagist vind ik het erg leuk als de klant ook enthousiast wordt en er zelf mee aan de slag gaat (en het vaak nog even komt showen ook).

Zelf kan ik uren bezig zijn met mijn make-upjes, maar een simpel en snel lookje is ook erg leuk. Dat willen we ook juist bereiken met deze blog, jullie helpen om de dingen net even wat makkelijker te doen.

Verder schrijf ik voor Sneakers&Hakken, een Apeldoorns magazine voor en door vrouwen, ben ik dol op Disney, kijk ik veel te veel series, heb ik een kleine nagellak verslaving, speel ik graag de Sims en ben ik vaak creatief bezig!

 

 Sharon - Simple ThoughtsMijn naam is Sharon, geboren in 1988. Naast het schrijven van artikelen voor deze blog ben ik fulltime projectassistent.

Omdat ik 40 uur per week op een bureaustoel zit ben ik minimaal drie keer in de week te vinden in de sportschool. Ik blijf graag fit, dus sport ik mee met vriendlief om gemotiveerd te blijven. Samen proberen wij ook op onze voeding te letten en houden wij van zelf gemaakte smoothies.

Daarnaast hou ik heel veel van (online) shoppen en leuke dingen doen met familie en vrienden. Wat ik ook heerlijk vind is als het buiten koud en nat is en ik met een deken, op de bank kan liggen en eindeloos lang series kan kijken.

 

Join the discussion

 1. Tessa

  Het ziet er allemaal veelbelovend uit, succes meiden!

 2. Astrid van der Gronden

  Hey meiden Anne en Sharon,. wat een super leuke site.. Ga hier zeker vaker ‚snuffelen’. En Anne bedankt voor je goede info in de winkel vandaag ! 😉 zie je vast weer snel ! … Zet’ m op Dames,. lieve groetjes, Astrid

 3. Tatjana

  Super leuk twinnie Shar! Veel succes samen met anne!
  Xxx twin tat en neefje immi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge