want simpel is veel leuker!
simple thoughts kneipp me unique limited edition douchegel
BeautyVerzorging

Kneipp me unique – limited edition

Jippie! Kneipp heeft 2 limited editions uitgebracht! Me. unique, 2 douchegels met unieke geuren, maar of ze ook zo geslaagd zijn?

Stiekem heb ik altijd een hekel aan limited editions, want wie weet wordt dit wel mijn nieuwe lievelingsdouchegel? Dan moet ik Kneipp net zolang stalken tot ze het opnemen in hun assortiment of een flinke voorraad aanleggen. Toch zijn limited editions ook altijd erg leuk, het zijn vaak net even andere producten of geuren en het maakt je hebberig. Erg hebberig..

 

simple thoughts kneipp me unique limited edition

Even bij het begin beginnen. Kneipp let op hun ingrediënten. Zo bevatten deze producten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Wel zitten er veel natuurlijke verzorgende stoffen in en essentiële oliën!

Kneipp werkt met verschillende geuren en hun geurbeleving. Zo kun je lekker ontspannen van de lijn met lavendel, krijg je meer lucht van de eucalyptus lijn, balans en rust met patchouli en lekker soepele spieren van de jeneverbes. De varianten van me. unique. vermelden niets over rust of ontspanning. Wel staat er “een unieke geurbeleving”, dus daar gaan we dan maar voor..

 

Kneipp me unique – grapefruit koriander

simple thoughts kneipp me unique grapefruit

Oké, ik eet nooit grapefruit. Ik vind het veel te zuur, maar de geur is dan wel weer erg lekker en zeker in deze combinatie. Fris, licht zoetige en fruitige grapefruit met het kruidige van koriander. De koriander ruik je er een klein beetje tussendoor, maar maakt het net even af en verdomd, het is echt een unieke geurbeleving! Heerlijk om mee te douchen, vooral ’s ochtends, het is een echte wakker worden douchegel.

 

Kneipp me unique – sandelhout kardemom

simple thoughts kneipp me unique sandelhout

Warme wintergeur, haardvuurtje, kopje thee. Daar denk ik aan als ik deze douchegel ruik. De warme geur van sandelhout met het kruidige en krachtige van kardemom. Een heerlijk warme, wat sterkere en toch wel unieke geur, waarbij je daarna lekker op de bank kruipt met een kopje thee!
simple thoughts kneipp limited edition me unique

De tube opent en sluit gemakkelijk en de gel kun je makkelijk verdelen over je lichaam. Onder de douche ruikt het lekker sterk en daarna blijft er een vleugje geur op je huid achter.
Een tube bevat 200 ml en kost €5,99. Hier in de aanbieding voor €3,49. Let wel op het is een limited edition en op is echt opperdepop. Al mogen ze van mij in het vaste assortiment komen. Niet met een hele lijn, maar bijvoorbeeld een paar soorten van deze me. unique. douchegel.

 

Hmm, ik vind ze in ieder geval uniek van geur en erg leuk om cadeau te geven 😀

 

Liefs, Anne

 

 

Join the discussion

  1. sunny mama

    Mmmmm… Ik ben dol op douchegels met dit soort geurtjes. Van mij zouden ze ook in het vaste assortiment mogen!
    Vooral die met grapefruit lijkt me heel erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge