want simpel is veel leuker!
simple thoughts sporty chic blush 2
BeautyMake-up

PUPA Sporty Chic review deel 1

Yes, de PUPA lente collectie is er! Daar kan ik nou echt naar uitkijken. Lees hier de review van de hele limited edition Pupa Sporty chic collectie. 

Pupa zorgt altijd dat de hele collectie in stijl is: van mooie doosjes, tot de verpakkingen. Wat hebben ze dit weer goed gedaan! Als ik naar de producten en het model kijk krijg ik gelijk zin in de lente en om te tennissen en dat terwijl ik een hekel heb aan tennissen (behalve op de WII dan). Nou gaat niet iedereen helemaal opgemaakt sporten, maar Sporty Chic is natuurlijk wel een trend die we veel voorbij zien komen.

simple thoughts sporty chicBij de Snow Queen collectie, die nog heel eventjes verkrijgbaar is (met leuke kortingstickertjes) zagen we al mooie pasteltinten. Sporty Chic bestaat uit fris mintgroen met lila, oranje en roze. We kunnen wel zeggen frisse en vrolijke pastelkleurtjes met leuke namen zoals Sporty Pink en Chic Apricot. De namen staan helaas niet op of in de doosjes (hint, hint, PUPA!). Het is juist zo leuk als producten namen hebben. De namen staan wel in het boekje wat je bij de collectie kunt krijgen. Hier staan gelijk tips en trucs in en ze leggen uit hoe ze de look van het model hebben gemaakt.

De review van de Sporty Chic collectie heb ik in twee delen gesplitst. Lees hier deel 2 met de oogschaduw palettes, crème oogschaduw en de look die ik met de producten heb gemaakt.

 

 

PUPA Sporty chic like a doll cheeks & hair €15,95

simple thoughts sporty chic blush 3simple thoughts sporty chic blush 2
Cheeks & Hair??? Jep, deze blush kun je ook in je haar doen.

Als blush kun je een streep zetten en deze vervagen met je vingers of kwast. Of je pakt de blush “normaal” met je kwast en brengt dit aan. Schrik niet als je zo’n streep op je wang gezet hebt, het is een heerlijke blush die makkelijk te blenden is. Je kunt hem dus wel wat vervagen.

Zelf vind ik het met een kwast fijner en subtieler werken, maar voor extra opvallende wangetjes kun je beter een streep zetten.

simple thoughts sporty chic blush

Voor gekleurd haar veeg je met het bolletje over je haar, doe dit van boven naar beneden en fixeer dit goed met haarlak. Leuk om dunne gekleurde streepjes mee te zetten of een ombre mee te maken. Kleur daarvoor alleen de punten van je haar.

Op lichter haar zie je het heel goed, zie het oranje haarlokje hiernaast. Op mijn donkere haar valt het iets minder op, maar eigenlijk vind ik dat juist wel leuk. Een beetje alsof je pastel highlights hebt. Heb je licht haar en wil je het niet zo fel hebben? Borstel het dan voorzichtig door voordat je de haarlak erop spuit.

Het vlekt niet en gaat er gewoon weer uit met shampoo of goed uitborstelen. Mocht je wat op je kleding hebben gekregen hebben: het gaat ook uit je kleding, even goed kloppen of in de was. Als mega knoeier heb ik dit, speciaal voor jullie, kunnen testen.

001 – Fitness Apricot

002 – Aerobic Pink

 

PUPA Sporty chic miss pupa color & care €16,50

simple thoughts sporty chic miss pupa color care simple thoughts sporty chic miss pupa

Van de Miss Pupa lipsticks ben ik fan! Dus toen ik deze color & care zag was ik extra blij. In het midden van de lipstick zit een verzorgende, glanzende balsem. Daar omheen zit de kleur, die aanvoelt als de “normale” Miss Pupa: zacht, maar met veel kleur.

Alleen daar gaat het mis. Zoals je op de foto kan zien zie je het verschil tussen de balsem en de kleur. De buitenste randen zijn veel donkerder dan het midden. Op je lippen kan dit wat vlekkerig overkomen. Is het nu een slecht product? Nee, let er alleen even op. Ga een keertje extra over je lippen en je lippen zijn goed gekleurd.

De lipstick voelt lekker zacht aan en heeft een mooie glans. Ze voelen meer verzorgend dan de normale Miss Pupa. Een soort lippenbalsem die langer blijft zitten.

001 – Urban Pink

002 – Chic Apricot

003 – Red Coral

 

PUPA Sporty chic gummy mat nailpolish €6,50

simple thoughts sporty chic gummy mat

Gummy mat, het klinkt alleen al zo leuk. Deze lakjes hebben een semi-matte finish. En daar ben ik heel blij om, ik ben niet zo dol op helemaal matte nagellak. Deze zijn mat met een mini glans eroverheen en met 2 lagen helemaal dekkend.

Houdt Simple Thoughts in de gaten, want ik laat binnenkort zien hoe je met 2 kleurtjes simpele nailart kunt maken.

001 – Gummy Apricot

002 – Gummy Lilac

003 – Gummy Aqua Green

004 – Gummy Yellow

 

 PUPA Sporty chic vamp! maxi stylo liner €14,95

simple thoughts sporty chic liner

Super handig: een stift eyeliner! Geen druppels die van je kwastje komen of nog erger een kwastje die alle kanten op gaat! Deze stift is aan de ene kant bol en aan de andere kant aflopend. Zo heb je een heel dun puntje om een dunne lijn te maken.

simple thoughts sporty chic stylo linerDoor de aflopende kant kun je dicht tegen je wimpers aankomen, zonder dat je wimpers alle kanten opvliegen.

Heel makkelijk te gebruiken voor een dun lijntje, maar ook een dikkere lijn gaat is goed aan te brengen. Kantel de stift naar de dikte die jij wil.Een mooie wing kun je hier ook makkelijk mee maken, al blijft het precies gelijk krijgen altijd een klusje.

Never ask a girl with a winged eyeliner why she is late. 😉

Het is een wat dikkere stift, die daardoor prettig vasthoudt. Mooi zwart van kleur, ja hier kan ik wel wat mee!

001 – True Black

 

Ik vind het weer een hele leuke collectie! Vooral de blush en nagellakjes vind ik erg mooi. Klik hier om de rest van de Pupa Sporty Chic collectie te bewonderen. Hierin review ik de oogschaduw producten en maak ik een look met deze vrolijke collectie.

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

  1. Pingback: PUPA Sporty Chic review deel 2 - Simple Thoughts

  2. Pingback: Sporty chic- La nouvelle collection d’été de Pupa! | Belle et Féminine

  3. Pingback: Simpele nailart - Simple Thoughts

  4. Pingback: PUPA Coral Island review - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge