want simpel is veel leuker!
simple thoughts sporty chic eye palette
BeautyMake-up

PUPA Sporty Chic review deel 2

PUPA Sporty Chic, vandaag review deel 2 van deze lente collectie.

Omdat een hele collectie best veel producten bevat en ik jullie niet wil vervelen met mega lange artikelen, heb ik het in 2 delen gesplitst. In deel 1 kon je de miss pupa color & care lipstick, gummy mat nagellak, cheeks & hair blush en de maxi stylo eyeliner al bewonderen. Vooral de nagellak en blush vind ik erg mooi. Wat een mooie, lieve, lente kleurtjes!

Ondanks dat ik vannacht op wintersport ga krijg ik al helemaal zin in de lente van deze collectie! Het wordt nog vrolijker met deze crème oogschaduw, oogschaduw palletten en de look die ik met de producten uit de PUPA Sporty Chic collectie heb gemaakt.

 

PUPA Sporty chic vamp! cream eyeshadow €12,50

simple thoughts sporty chic vamp eyeshadowsimple thoughts sporty chic vamp cream

Ik ben er geen fan van: crème oogschaduw. Het brengt heel fijn aan, maar na een paar uur is je oogschaduw verdwenen. Bij de Vamp! cream eyeshadow is dat niet het geval! Deze blijft bijna de hele dag goed zitten.

Het brengt aan als een crème, maar droogt vrij snel op. Het voelt dan glad en droog aan. Leuk als oogschaduw en ook te gebruiken als basis voor je poeder oogschaduw. De crème brengt het prettigste aan met de vingers. Er zijn 4 matte kleuren en 1 zilveren glinsterende kleur en ze vallen iets lichter uit dan de kleur in het potje.

 

simple thoughts sporty chic cream eyeshadoMet de klok mee:

001 – Shiny Silver

 

Velvet mat

004 – Sporty Aqua green

002 – Sporty Pink

003 – Sporty Lilac

001 – Sporty Apricot

 

 

 

 

 

PUPA Sporty chic graphic eyeshadow palette €19,50

simple thoughts sporty chic graphic eyesimple thoughts sporty chic eye palette

Wat een leuk ontwerp van deze oogschaduw! Een keer wat anders dan de saaie, rechthoekige oogschaduw vormen in je doosje.

De oogschaduw bevat veel pigment en zijn dus goed van kleur. Ze lijken een beetje vloeibaar met het aanbrengen en dan bedoel ik niet “nat”, maar vloeibaar als in hoe gemakkelijk je de oogschaduw verspreid en kunt blenden. Ze vlekken niet en mengen heel goed met je huid.

Het rechter doosje is niet echt mijn kleurenpalet, al vind ik het wel mooie kleuren waar je zeker wat mee kan. Links vind ik een leuke combinatie en mooie kleuren.

001 – Art Fair (roze met geel)

002 – Fun Graphic (bruin met aqua)

 

 Mijn look

simple thoughts pupa sporty chic mijn look

Rechtsboven zie je de Sporty chic lika a doll cheeks & hair, de blush die ook geschikt is voor je haar. Ik heb voor mijn licht oranje highlights de 001 – Fitness Apricot gebruikt. Leuk hè? Net even iets anders en je wast het er gewoon weer uit!

 

Ooglook

Breng de crème eyeshadow 004 Sporty Aqua Green aan op het bewegend ooglid en vervaag dit naar boven uit.

Breng met een spons applicator een streep van de aqua kleur (linksboven) van het graphic eyes 002 palette aan de onderkant aan. Zie het als een dikke eyeliner onder je oog. Ga dan met je vinger langs de onderrand, zo wordt het geen harde streep. Natuurlijk kan dit ook met een kwast.

Pak uit hetzelfde palette de brons kleur (rechtsonder) en breng dit aan op je bewegende ooglid voor ongeveer 2/3 vanaf de buitenkant gezien. Zorg dat aan de buitenkant de meeste kleur zit. Breng deze kleur ook aan in de arcadeboog en “blend” deze kleur goed.

Pak daarna met een goede kwast, de donkerbruine kleur en breng dit aan in de arcadeboog. Ook hier: voor ongeveer 2/3 en de buitenkant het donkerste. Vervaag dit goed! Eigenlijk mogen er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn. Het allermakkelijkste is om hiervoor een schone kwast te pakken en zachtjes over de lijn te vegen. Als het goed is heb je dan in de arcadeboog ongeveer 1/3 brons en 2/3 donkerbruin.

Onder mijn wenkbrauw zit, als highlight, heel licht de zilveren kleur en ook in het ooghoekje zit een klein beetje van deze zilver.

Goede kwasten zijn heel belangrijk, zeker als je donkere kleuren aanbrengt, je wilt niet dat dit gaat vlekken of knoeien onder je ogen. Weet je even niet meer hoe het zit met alle kwasten? Welke is nou ook alweer waarvoor? Lees dan even dit artikel, daar leg ik het allemaal in uit.

Met de maxi stylo liner heb ik een lijntje gezet boven mijn oog. Van dun aan de binnenkant, naar iets dikker aan de buitenkant. Voor de onderkant heb ik de multiplay o2 electric green gepakt. Dit is een heel donker, groen/blauw potloodje en mijn favoriet. Laagje mascara op je wimpers en klaar is de ooglook.

 

Wat heb ik verder op:

Primer: John van G make-up base

Foundation: L’oreal skin perfection BB cream

Blush: Pupa Sporty Chic like a doll cheeks & hair 002 – Aerobic Pink, heeeel licht.

lipstick: Pupa Sporty Chic miss pupa color & care 003 – Red Coral

 

 

Dat was de hele Pupa Sporty Chic collectie! Krijgen jullie ook zo zin in de lente van deze lieve, sportieve kleurtjes?

 

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

  1. Pingback: Pupa Sporty Chic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge