want simpel is veel leuker!
simple thoughts therme marrakesh
BeautyVerzorging

Review: Therme Marrakesh

Hmm Therme heeft weer een heerlijke lijn aan de collectie toegevoegd: Marrakesh Almond & Argan. Als ik ergens dol op ben is het amandel, dus deze moest ik natuurlijk uitproberen!

simple thoughts therme marrakesh dry oil

Therme vind ik altijd een leuk merk. Fijne producten voor leuke prijsjes en erg leuk om cadeau te geven. De Therme Marrakesh ligt al een tijdje in de winkel, maar ik moest deze lijn met de geur van amandelbloesem en de verzorging van Argan wel proberen.

De lijn bestaat uit een douchegel, douchescrub, badolie, bodybutter en dry oil spray. Aangezien ik thuis mijn eigen drogisterij kan beginnen met al mijn voorraden heb ik alleen de douchegel, badolie en dry oil spray gekocht.

 

Therme Marrakesh shower satin

€4,57

simple thoughts therme marrakesh shower satin
Ik ben wel bekend met de douchegels van Therme. Mijn favoriet is Lomi Lomi, waar ik echt verslaafd aan ben. Lomi Lomi heeft een heel sterk zoete geur, de Marrakesh is juist wat zachter. Een warme, subtiel zoete geur. Hmm heerlijk! De romige gel schuimt iets en is niet te dun waardoor hij makkelijk over je huid verdeelt.

 

simple thoughts therme marrakesh bath oilTherme Marrakesh bath oil

€7,62

Vooral in de winter vind ik het heerlijk om in bad te gaan. Schuimende badproducten zijn natuurlijk geweldig (bubbels!), maar toch heb ik in de winter iets meer verzorging nodig. Lang leve badolie. Deze bath oil ruikt net zo lekker als de douchegel. Een zachte amandelgeur met een warme ondertoon. Je ziet er niks van als je het in bad giet, maar na het baden voelt mijn huid goed gevoed.

 

Therme Marrakesh dry oil spray

€7,07

simple thoughts therme marrakesh dry oil sprayNa het douchen of badderen heb ik toch wat verzorging nodig. Dit ligt niet aan de producten, dat heb ik in de winter eigenlijk altijd wel nodig. Toch ben ik een “luie smeerder”. Ik heb helemaal geen zin om je helemaal in te smeren en dan te wachten tot het ingetrokken is.  Bij deze dry oil is dat ook niet nodig, het is vrijwel gelijk ingetrokken, maar je huid voelt toch net zo gevoed als een olie. Je sprayt een beetje op je huid (dichtbij, anders zit er een boel op de vloer) en smeert het even uit. Extra fijn: de geur blijft lang ruiken op je huid!

Wil je weten welk lichaamsverzorgingsproduct goed bij jouw huid past en welke soorten er allemaal zijn? Lees dan eens dit artikel over allerlei soorten lichaamsverzorging.

 Conclusie: lekkere producten met een heerlijke geur!

simple thoughts therme marrakesh

De producten zijn ondertussen goed getest en al redelijk op
aan het raken. De badolie is zelfs al op. Ik kan dus wel zeggen dat ik de producten erg fijn vind! Vooral de dry oil spray ben ik erg blij mee, ruikt heerlijk, verzorgt goed en is lekker makkelijk!

Er zit niet super veel Arganolie in deze producten. Als ik extra verzorging zou willen voor een super droge huid zou ik niet voor deze lijn kiezen. Toch voeden ze mijn huid wel en vind ik het lekkere “normale” producten met een heerlijke geur.

 

Wat denk jij van deze nieuwe lijn?

                 Liefs, Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge