want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-verzamelingen-en-obsessies
Persoonlijk

#30dayblogchallengenl – verzamelingen en obsessies

Dus, opdracht 7 van de #30dayblogchallenge leek me wel leuk om te doen en nu zit ik dus te staren naar het scherm. Want over welke verzameling of obsessie moet ik het met jullie hebben?! Dus ik kies ze allemaal, gewoon een waslijst met verzamelingen, verslavingen en obsessies… Met een dikke knipoog natuurlijk! 😉

Schelpjes of steentjes

Elke vakantie moeten er een paar schelpjes (oké iets meer) mee naar huis.. Ik heb er trouwens ook een leuke kerstbal van gemaakt!

 

Schoenen

Hallo, wie spaart ze niet?!

 

Servetten

Vooral die schattige in de aanbieding.

 

Disney

finding nemo bruceEen echte verzameling, obsessie en verslaving in 1. Gelukkig wel een hele, hele leuke waar je jong van blijft. Bekijk hier alles over Disney op het blog en vergeet ook zeker niet even bij mijn Disney collectie een kijkje te nemen. 😀

 

Pokemons

Gonna catch ‘em all!

Series

Eh ja, dat is al geen geheim meer. Heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk hier dan even bij alle artikelen over mijn (kleine) serieverslaving.

 

Servetten

Die niet in de aanbieding zijn, ook al denkt vriendlief van wel, sssst!

 

Mooie bordjes in leuke vormen

simple-thoughts-speciale-bordjes-broodvorm-action-broodbordVriendlief vind het echt grote onzin, maar ik vind het prachtig en geniet extra van mijn eten als het op een mooi bordje ligt. Leuk toch als je je broodje Pindakaas van dit schattige broodbordje eet?

 

Pindakaas

Oeeeh, wat wil ik graag naar de Pindakaaswinkel! Ik begin de dag het liefste met een bammetje met pindakaas. Pindakaas met hagelslag, pindakaas met sambal, appel of banaan met pindakaas, hmmm! Ook maak ik de pindakaas graag zelf, maar de 10 verschillende soorten van de Pindakaaswinkel staan op m’n wishlist! Ik denk trouwens dat de liefde voor pindakaas extra is gevoed (haha) door een knuffelhondje die ik vroeger had, die zei namelijk: “hmmm peanutbutterrrrr”. Dat ik dat nog steeds weet en precies kan nadoen zegt al genoeg…

 

Kerstballen

Een verzameling die ik al lang geleden ben begonnen. Niet standaard zilveren of gouden ballen, maar bijzondere. Net even anders dan anders. Of Disney kerstballen. Of gewoon hele, hele mooie! Rond kerst zal ik de kerstboom en mijn mooie kerstballencollectie showen.

 

Kinder chocolade

simple-thoughts-verzamelingen-en-obsessiesEen verslaving die ik in toom kan houden, maar waar je me echt wakker voor mag maken! Voor dit artikel heb ik een doosje Kinder gehaald, een goede reden al zeg ik het zelf. Van de overige, ik weet nog niet hoeveel dat er zijn, ga ik wat lekkers maken. Want met een Kinder verslaafde zoals ik moet er toch minimaal 1 receptje met Kinderreepjes op het blog komen!

 

Pinterest

Ik ben er echt verslaafd aan. Soms is het een echte obsessie. Vriendlief doet volgens mij zijn oren al dicht als ik begin met “weet je wat ik zag op Pinterest?” Volg je Simple Thoughts trouwens al op Pinterest? Doen hoor!

 

Oké nu jullie er 12 (!) van mij weten ben ik wel nieuwsgierig: wat verzamel jij, waar heb je een obsessie voor of waar ben je “verslaafd” aan?
Liefs Anne

Join the discussion

  1. Esmay

    Die borden zijn echt heel leuk! En ik heb ook een behoorlijke serie verslaving. Kan er letterlijk geen genoeg van krijgen, haha.

    • Anne

      Gaaf zijn ze he? Het eet ook gewoon lekkerder, vooral tijdens het kijken van een serietje. Serie-multitasken noem ik het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge