want simpel is veel leuker!
Simple thoughts candy beeztees mix match
DogHond

Beeztees mix & match

Mixen en matchen voor honden! Zelf mix en match ik een heleboel af, kijk maar naar mijn brillencollectie, nagellakjes in allerlei kleuren en een kleine schoenenwinkel aan schoenen. Waarom zou Candy dat dan niet mogen?

Nee, ho, stop! Voordat je nu denkt dat het een hondenprinsesje wordt met jurkjes, rokjes en schoenen.. Dat gaat dus niet gebeuren, daar heb ik een klein beetje heel erg een hekel aan. Riemen, halsbanden en tuigjes zijn dan wel weer erg leuk en daar mag ze er best een paar van hebben.

Beeztees mix & match actie

Beeztees heeft wat leuks bedacht. Een nieuwe lijn genaamd Mix & Match. De lijnen, tuigen en halsbanden kunnen leuk met elkaar gecombineerd worden en de bedoeling is dat je een collectie krijgt om te combineren. Nou hoeft Candy van mij niet voor elke dag een andere kleur halsband, maar een beetje afwisselen vind ik wel leuk 😀

Ze heeft een tuigje, lijn en halsband van dit merk. Simpel, leuk geprijsd, stevig en verstelbaar. Naast leuke kleuren en motieven heeft het rubberen gespje ook nog eens een vrolijk kleurtje. Zijn ze vies geworden? Even in de wasmachine en ze zijn weer schoon. Ik vind het helemaal leuk (en Candy denk ik ook).

simple thoughts beeztees mix match actieSimple thoughts - beeztees mix match serieBeeztees wil een hondje handje helpen met het aanleggen van de halsbandencollectie. Daarom krijg je bij aanschaf van een Beeztees halsband en looplijn een gratis extra halsband. Hoe dan?

♥ Koop een Beeztees halsband of tuigje en een lijn (online of in een winkel)
♥ Bewaar de twee barcodes
♥ Ga naar beeztees.nl, kies een tweede halsband en vul je gegevens in
♥ Binnen een week krijg je de tweede halsband opgestuurd!

 

Hoe leuk is dat? Voor Candy heb ik de groene halsband uitgekozen (nummer 8), maar nummer 10 en 12 vind ik ook erg leuk! Nu heeft ze dus twee halsbanden, maar misschien krijgt ze nog wel een extra setje. Haha, spaar ze allemaal 😀Simple thoughts - beeztees mix match candy

Knapperd met haar mooie halsband, al snapte ze niet zoveel van het stil blijven staan voor de foto, hihi.

De actie loopt nog tot 31 december, per gekocht setje mag je 1 halsband aanvragen en je mag er maximaal 2 per adres aanvragen. Dan heb je toch al een leuke collectie bij elkaar!

Ik zou het haast vergeten, maar zondag is het natuurlijk Dierendag! Een extra reden om wat leuks te kopen, al wordt mevrouw al verwend met een extra lekker bot, een nieuw kleed en een mooie koekjesvorm. Dan kunnen we lekkere en mooie hondenkoekjes maken, of is dat nou meer een cadeautje voor mij?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Pingback: Beeztees Sumo review - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge