want simpel is veel leuker!
Simple thoughts Candy park bank
CandyDog

Candy update

Het is alweer 3,5 maand geleden dat Candy bij ons kwam wonen, hoe is het nu met haar?

Met alleen een korte goed kan ik het natuurlijk ook omschrijven, maar dat is niet zo leuk! Tijd voor wat foto’s van onze Candycrushpuppy, Snoepje, oftewel Candy 😉

Candy update

Simple thoughts Candy hond knuffelenZucht, kijk hoe lief! Dit doet ze toch wel het allerliefste, na eten dan. Lekker knuffelen en soezen op de bank!

Simple thoughts Candy herfst puppy Jeej, het is herfst en stiekem vinden we dat een beetje gek. Er zijn al een boel eikeltjes op haar en mijn hoofd gevallen. Wat een eikels, die eikeltjes. Net voor deze foto wapperde er een heleboel blaadjes om ons heen, ze is er hier nog niet helemaal over uit wat ze er van moet vinden.. Nu ondertussen wel, ze probeert ze zelfs te vangen!

Simple thoughts Candy hond oren Gelukkig blijven haar oren lekker groot. Ze vliegen mee tijdens het wandelen en regelmatig zit haar oor niet helemaal goed. Wat ik juist extra leuk vind, hihi.

Simple thoughts Candy flostauwHier kan ze toch wel een poosje zoet mee zijn. Het flosje houdt ze stevig vast met beide pootjes en ze gooit hem af en toe de lucht in of van zich af. Na even wachten (jaja, netjes zit) rent ze erachteraan.

Simple thoughts Candy park bankHihi. Ze gaat overal netjes zitten. Zo ook op het bankje in het park. Gek beest. Even voor de duidelijkheid: dit deed ze dus zelf. Ik zei alleen blijf omdat dit toch echt op de foto moest!

Simple thoughts Candy park puppyDit leek me nou een perfecte plek voor een “fujimoment”, maar nu had ze toch echt geen zin om te zitten en eerlijk gezegd snapte ze er geen reet van hahaha.

Simple thoughts Candy hond verstoppertjeCandy waar ben je?? Oké, ik speel weleens verstoppertje met haar. Dat is leuk om te doen en een goede training (blijf en komen). Alleen speelde ze hier verstoppertje met mij. Ik was haar echt kwijt. Onze salontafel is niet zo heel hoog, maar nu we een kleed hebben vind ze het heerlijk om onder de salon tafel te kruipen. Soms zie je alleen nog haar staartje haha.

Simple thoughts Candy hondenmand 3 hondenAls ik moet werken gaat ze naar mijn ouders. Dat was in het begin nog heel veel spelen, maar ze zijn nu zo aan elkaar gewend (en zeker nadat ze daar “op vakantie” is geweest) dat ze lekker met z’n drieën in de mand liggen. Let vooral op de pootjes die echt door elkaar heen liggen haha! Luna, Terra en Candy, een gek stel bij elkaar!

Simple thoughts Candy hond slapenAhh, gossie. Mevrouw doet alsof ze slaapt want ze is stiekem op mijn plekje geschoven toen ik even naar de wc moest. Zie je het linker oog? Die is een klein beetje open, ze weet het dondersgoed haha. Wel lief dat ze mijn plekje warm wil houden 😉

Gek hoe snel je al niet meer zonder haar kunt en eigenlijk al niet meer beter weet. We zijn echt gek op haar en ik denk zij ook op ons, hihi. Ze geniet van het wandelen en spelen met andere honden. Nieuwe honden zijn wel een beetje spannend maar na 1 minuut is dat alweer over. Ze is nog net zo makkelijk als dat we haar kregen, lekker rustig en speels op z’n tijd.

Het blaffen naar haar spiegelbeeld doet ze nog af en toe en ze is dol op wortels en appels. Haar roze knuffeltje heeft al wat kleine bezoekjes aan het ziekenhuis gehad, maar met wat operaties kan die er weer tegenaan. Dat is ook zeker nodig, want zonder wil ze niet slapen. Voordeel is wel dat je de knuffel alleen maar hoeft op te pakken en dan weet ze hoe laat het is en wandelt ze zelf al naar haar hokje.

Op Instagram plaats ik wat vaker een fotootje van haar. Ze heeft ook haar eigen hashtag: #candycrushpuppy. Volg je Simple Thoughts al op Instagram? Doen hoor, vind ik erg leuk 😀

 

Liefs, Anne

 

 

Join the discussion

 1. Vlijtig Liesje

  Wat een lief hondje! Ik zou ook best graag een hond willen maar durf de sprong niet goed te wagen. Ik ben een beetje bang dat het ontzettend veel werk en zorg met zich meebrengt en met vijf kinderen heb ik de handen al vrij vol.

  • Anne

   Dankjewel Vlijtig Liesje 😀 Wij hebben gewoon heel erg mazzel gehad met Candy, zo makkelijk en rustig. Naast 5 kinderen lijkt het me ook nogal wat 😛

 2. Esmeralda

  Wat een leukerd he? Die oren zijn zo cute! Hele leuke foto’s, die op dat bankje moet je uitprinten en ophangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge