want simpel is veel leuker!
Love

De allerliefste moederdag cadeau’s

De allerliefste moederdag? Ja, echt waar. Ik spreek namelijk vrij veel moeders over cadeautjes, al helemaal rond moederdag, en ze zeggen allemaal hetzelfde:

De allerliefste moederdag cadeautjes zijn zelfgemaakt. Weet je nog op de basisschool? Toen je aan de slag ging om een moederdag cadeau te knutselen? Die werkjes waarvan je nu denkt: wat moet het voorstellen?! Ja, die cadeautjes vinden moeders het allerleukste. Ik mag nu dan wel een heleboel jaartjes ouder zijn, maar zelf een cadeautje maken moet lukken!

Oja mam, het is beter als je niet verder leest 😉

 

De allerliefste moederdagcadeautjes

Het is leuk om stil te staan bij moederdag, even een bedankje omdat mama er altijd voor je is of omdat ze zoooooo lief is. Het hoeft niet iets groots te zijn want het gaat om het gebaar, toch vind ik het altijd leuk om iets te geven. Op Simple Thoughts zijn al genoeg cadeau ideetjes voorbij gekomen enne je weet hoe het zit hé? Die zijn dus ook simpel te maken!

Klik op de titel om naar het artikel te gaan.

 

Kaasnaambordjes

simple thoughts kaas bordje port salutSimpel te maken van zelfdrogende klei en zijn ze niet super schattig?

 

Gipsen waxinelichthouder

simple thoughts waxinelichthouders van gips plastic flesHo, stop! Gooi die lege fles niet weg, maar maak er leuke waxinelichthouders van! Likje verf erover, inpakken en cadeau geven..

 

Kurken onderzetters

simple thoughts diy kurken onderzetters versierenHaal wat kurken onderzetters en ga aan de slag met verf en/of stiften. Het is echt nog simpeler dan je denkt 😀

 

Gebaksbordjes versieren

simple thoughts gebaksbordjes versieren 4Men neme wat leuke gebaksbordjes, andere bordjes of een mok en een porseleinstift. Bedenk wat lieve of leuke tekstjes en versieren maar!

 

Cranberry Blondies

simple thoughts cranberry blondies schaalOver gebak gesproken, het hoeft natuurlijk niet iets te zijn wat je geknutseld hebt. Iets lekkers is natuurlijk ook heel leuk! Deze blondies met cranberry’s en witte chocolade zijn zo weg, zo lekker zijn ze!

Malteser & Baileys cheesecake

simple thoughts baileys malteser cheesecakeOf wat dacht je van deze? Hmmm! Kijk eens in de categorie FOOD, op de afdeling gebak voor meer lekkere recepten.

 

Zelfgemaakte pindakaas

simple thoughts pindakaas homemade 1Het is toch schattig om met zo’n potje heerlijke zelfgemaakte pindakaas aan te komen? Bak er een simpel brood bij en leg het bij elkaar in een leuk mandje. Kijk voor wat leuke brood recepten eens bij het keukentje van Syts, ze heeft heerlijke recepten voor broden (en een boel andere lekkere recepten..).

 

Een lief kaartje

simple thoughts moederdag

Schrijf een lief kaartje aan je moeder, vertel haar waarom je zo gek op haar bent of zet er een mooie tekst of gedichtje op. Deze kaart is extra leuk, het is namelijk een bloeikaart! Zie je die bobbeltjes in de kaart? Daar zitten de zaadjes in. Maak de kaart nat, bedek met wat aarde, goed water geven en na een tijdje komen er prachtige bloemetjes uit! Verkrijgbaar bij Musthave Party.

 

Genoeg inspiratie voor moederdag? Ga je zelf nog wat leuks maken? Ik hoor het graag 🙂

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Musthave Party

    Bedankt voor de vermelding! En de waxinelichthouders zijn trouwens heel lief!

    • Anne

      Alsjeblieft 😀 schattig zijn ze hè? Het leuke is: ze zijn super simpel om te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge