want simpel is veel leuker!
simple thoughts eyelove brillen eyelovers
Persoonlijk

Eyelove brillen collectie

Met elke dag een bril op mijn neus is het wel zo leuk als ik dan ook wat kan afwisselen. Helaas laat de prijs dat niet altijd toe, maar kennen jullie de Eyelove brillen al?

Leuke brillen voor een nog leuker prijsje. Een enkelvoudige bril kost €49,- en een multifocale bril €99,-. Dat is inclusief een kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, de brillen worden dunner geslepen vanaf sterkte 3.00 en er kan eventueel ook een zonnebril van gemaakt worden met bruin, groen of grijs glas. Ook meekleurende glazen of een nachtbril (geel glas) is een optie, dan betaal je €19,- meer. That’s it! Duurder kan een bril bij Eyelove niet worden.

De bril wordt besteld in een winkel, hier kun je kiezen uit een boel monturen. Als je een montuur hebt gekozen wordt je eigen bril gekopieerd, je recept ingevuld of doe je een oogmeting. Je betaald gelijk en met ongeveer 2 weken is je bril klaar.
Natuurlijk denk je dan gelijk aan de vraag “maar wat als het niet goed is?”. Gewoon even langskomen en er word of in de winkel naar gekeken of een afspraak met de opticien gemaakt die het probleem oplost. Wel zo fijn.

Ze hebben leuke monturen in verschillende kleuren, materialen, vormen en breedtes. Leuke monturen, waardoor ik er ook meerdere wil. Niet zo handig. Al hoef ik het voor het geld eigenlijk niet te laten, €49,- voor een bril, normaal ben ik wel ietsje pietsje meer kwijt (minimaal 4x deze prijs). Dus kan ik 4 brillen halen, jippie!
simple thoughts eyelove brillen fashion collectie
Ondertussen heb ik stiekem al wat meer Eyelove brillen. Gelukkig verspreid over de jaren hoor, want Eyelove bestaat al sinds 2010. Ondertussen is mijn sterkte ook iets veranderd. Ik heb 2 iets oudere brillen die ik nog wel gebruik voor paardrijden of tijdens het klussen, ik wil mijn nieuwere monturen natuurlijk niet beschadigen. De andere waren qua sterkte niet meer goed en zitten dus ook niet meer in mijn assortiment. Ik heb nu 5 monturen die ik afwissel.

Naast deze monturen heb ik ook nog 2 brillen voor paardrijden, 1 zonnebril met bruin glas, 1 zonnebril met grijs glas die ik gebruik in de auto en een gele bril voor het rijden ’s avonds. Ik zie zonder die gele bril heel slecht als het donker is. Heb ik dan helemaal geen monturen meer van een andere opticien? Jawel, eentje die al een paar jaar meegaat en ik ook nog steeds graag draag. Behalve in prijs merk ik geen verschil met de andere brillen. Deze was namelijk een stukje duurder dan de 5 van Eyelove bij elkaar.

Mijn Eyelove brillen

Schildpad

simple thoughts eyelove bril bruin

Een schildpad montuur met haast oranje vlekjes en grijs metalen pootjes. De ene keer valt het “oranje” meer op dan de andere keer, zo leuk! Een klein beetje rekening houden met wat je aan doet, maar toch combineert dit model wel heel makkelijk.

Grijs

simple thoughts eyelove brillen

Mat grijs, net even wat zachter dan zwart en mat vind ik veel mooier dan glanzend. Dit is toch wel 1 van mijn favoriete monturen. Dit montuur is op het moment nog te verkrijgen (ook in het zwart).

Blauw

simple thoughts eyelove brillen blauw

Blauw, groenblauw, donkerblauw, taupe, beige, ehm ja deze bril heeft een boel kleurtjes. De bovenkant is blauw en hij loopt over naar taupe gevlekt aan de onderkant. Op je gezicht lijkt hij weer wat donkerder, maar zodra er gezellig een zonnestraaltje of licht op valt is hij weer lichter.

Zwart

simple thoughts eyelove brillen rood zwart wit

Zwart aan de buitenkant, wit van binnen, rode pootjes aan de binnen en bovenkant en leuke metalen accenten. Zwart staat mij vaak heel hard, maar door het wit aan de binnenkant is hij toch heel fris en op één of andere manier wat zachter. Extra leuk: de rode pootjes!

Rebel

simple thoughts eyelove brillen rebel

Eyelove is uitgekomen met de Eyelove fashion collectie, gemaakt door bloggers. Helaas hebben ze mij niet gevraagd 😉 , maar wel onder andere Colourful rebel waar deze bril van is. Het is montuur nummer 2066 C2 met de toepasselijke naam: Rebel. Bruin met gelige vlekjes aan de voorkant en een legerprint op de pootjes. Wauw, die moest ik hebben! Dit is mijn nieuwste aanwinst en mijn nieuwe favoriet! Deze bril is samen met alle andere leuke brillen uit de eyelove fashion collectie nog verkrijgbaar.
simple thoughts eyelove brillen collectie
Mijn Eyelove brillen op een rijtje. Voeg hier de zonnebrillen, nachtbril en paardrijbrillen aan toe en dan ik heb toch wel een echte collectie met 10 brillen. Ojee, het klinkt zoveel als ik het typ. Misschien is het je opgevallen dat de vormen van de brillen redelijk op elkaar lijken. Helaas, ik vind vierkante of ronde brillen geweldig leuk, maar het staat me voor geen meter. Deze vorm staat mij goed en daar probeer ik elke keer net even wat anders in te vinden.

Trouwens het handig opbergen van brillen is altijd wel een dingetje, maar lang leve deze handige boxen: mDesign – Presentatiedoos voor brillen – brillendoos/opbergbox – met 5 compartimenten/voor maximaal 5 brillen – doorzichtig – per 2 stuks verpakt

Welke Eyelove bril vind jij het leukste en heb je zelf al een bril van Eyelove in je collectie?

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Carla

    Ik draag zelf ook een bril en weet jammer genoeg dat het kostenplaatje hoog is,mijn 2 kinderen hebben ook een bril nodig dus …Verkopen ze dat merk ergens in het Belgische Limburg?Want ik zo graag een nieuwe bril hebben maar de prijs bij een gewone optiek houdt me voorlopig nog eventjes tegen…Groetjes Carla

  2. sunny mama

    Alhoewel ik sinds kort alleen een leesbril nodig heb, ben ik altijd een brillenfetisjist geweest. Gaat zelfs zover dat ik eens een montuur gekocht heb en daar gewoon vensterglas in heb laten zetten ;-). Ik vind deze modelletjes echt super aantrekkelijk!

  3. Pingback: Wintersport plog 2015 - Simple Thoughts

  4. Pingback: Beeztees mix & match - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge