want simpel is veel leuker!
simple thoughts laatste artikel magazine
over Simple ThoughtsPersoonlijk

Het laatste artikel

Geen paniek, dit is niet het laatste artikel op Simple Thoughts, maar wel het laatste artikel voor het magazine Sneakers & Hakken. Ik heb 6 keer voor het magazine geschreven, waarbij allerlei onderwerpen voorbij kwamen. Ondanks dat ik met plezier de artikelen heb geschreven heb ik om meerdere redenen toch besloten te stoppen. Het laatste artikel:

 

Een artikel, die anders is dan anders…

simple thoughts laatste artikel magazine

Geen artikel over douchen, voeten, gezicht, lichaam, parfum of nail-art, maar een artikel over bloggen! Iets wat ik met heel veel plezier al bijna een jaar doe. Na het verschijnen van het eerste Sneakers & Hakken magazine, waar ik hele leuke reacties over kreeg, ben ik mijn stiekeme droom om een eigen blog te hebben verder gaan uitwerken.
Samen met een vriendin zijn we Simple Thoughts begonnen, het blog met de nadruk op “Simple” in de positieve zin van het woord. Zoals je in de vorige artikelen kon lezen houd ik niet zo van ingewikkeld gedoe en komt af en toe mijn luie kant naar boven. Dan doe ik dingen liever makkelijker dan moeilijk en eerlijk is eerlijk, makkelijk dat wil toch bijna iedereen?! Vandaar Simple Thoughts, niet zo ingewikkeld. Simpel kan overal toegepast worden: recepten, make-up, verzorging, DIY, reizen, in en om het huis en nog veel meer. Dus er is nog meer dan genoeg om over te schrijven.

Ondertussen run ik het blog alleen en naast werk, huishouden en leuke dingen doen gaat er best wat tijd in zitten. Daarom is dit naast een “anders dan anders artikel” ook gelijk een artikel om afscheid te nemen. Na een jaar met veel plezier geschreven te hebben voor Sneakers & Hakken kies ik voor mezelf en voor het blog.

Lieve lezeressen, bedankt voor alle complimenten en leuke reacties, hopelijk zie ik jullie nog eens terug op simplethoughts.nl waar de leuke artikelen natuurlijk gewoon blijven doorgaan en waar binnenkort ook het 1 jarig jubileum gevierd wordt!

 

Helaas is het magazine veel later verschenen dan gepland, ook een reden waarom ik wilde stoppen. Het 1 jarig jubileum is hier ondertussen al lang gevierd, gelukkig is het altijd gezellig feest op Simple Thoughts 😀

Liefs, Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge