want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-instaswap-fall-edition-swap-verzenden
CadeauDIY

Instaswap 2016 fall edition

Ik deed weer gezellig mee aan een Instaswap. Dit is een soort lootjes trekken op Instagram en betekend dus CADEAUTJES geven (en krijgen).

Je krijgt van de organisator (Instaswap.nl) je swapmaatjes naam toegemaild. Via Instagram kun je gluren tussen de foto’s, moodboards en soms op de bijbehorende blogs om leuke cadeautjes te verzinnen voor diegene. De prijs maakt niet uit, hoe groot het pakket is ook niet. Je mag zelf dingen maken, je mag zelf dingen kopen, het mag allemaal als het maar een leuk pakketje word en je Instaswap pakketje moet op een bepaalde datum verzonden worden. Helaas was het pakketje wat ik gemaakt had bij de buren afgegeven en dat waren net buren die niet zo vaak thuis zijn. Daarom schrijf ik er nu pas een blog over, want ik wilde zeker weten dat mijn swapmaatje het pakketje eerst zelf uit had gepakt.

 

Mijn pakketje

simple-thoughts-instaswap-fall-edition-cadeauKijk nou hoe leuk! @ann_alys deed voor de eerste keer mee aan een swap en heeft een geweldig leuk pakketje voor mij gemaakt! Er zaten leuke kaarten in, waxinelichtjes met washitape, een kaars, lekkere thee, thee-ei (vogeltje), een fotolijst, schattig blikje, grow your own pumpkin soup, een gave letterlamp en een bakje met knopen om wat leuks mee te knutselen. Dit alles was lekker vrolijk ingepakt en het was een feestje om uit te pakken (zo leuk dat ik vergeten ben foto’s te maken).

Bedankt Annelies, ik ben er heel blij mee en de spulletjes hebben een mooi plekje gekregen.

 

Aan de knutsel

Voor mijn swapmaatje @dertigtwintig ben ik aan de knutsel gegaan. In haar feed zag ik wat baksels voorbij komen dus dat werd een thema, met een beetje herfst en koper!
simple-thoughts-instaswap-fall-edition

Ik heb een hele mooie nieuwe stift, de Edding glansmarker koper en daar moest natuurlijk mee geoefend worden. Ik ben druk bezig met handlettering (het oefenen van, ik ben maar een beginner, maar daar vertel ik jullie deze week meer over) in ieder geval vond ik het erg leuk om daar wat mee te doen.

simple-thoughts-instaswap

Herfst, herfst, herfst! Ik heb hiervoor een blaadje op het vel gedrukt en de lijn eromheen getrokken. Daarna steeds een lijn aan de binnenkant zetten tot je in het midden komt. Hierdoor krijg je leuk die streepjes te zien van de stift.

simple-thoughts-instaswap-2016-fall-edition

Ook hiervoor heb ik de nieuwe stift gebruikt (hij is zooo leuk en geschikt voor glas, metaal en papier). Van lege potten heb ik waxinelichthouders gemaakt. Versierd met koper washitape en de stift. Ook de waxinelichtjes hebben een laagje shiny washitape gekregen.
simple-thoughts-instaswap-fall-edition-swap

Een vrolijk recept gemaakt voor de lekkerste cupcakes. Samen met de cupcakevormpjes en het chocoladeglazuur moet dat helemaal goed komen!
Deze foto plaatste Anke op haar Instagram:

simple-thoughts-instaswap-fall-edition-cadeau-plank

Ze had zelf al eens een quote geplaatst: real unicorns have curves. Dus toen ik het plankje met dezeleuke tekst tegenkwam moest ik hem gewoon meenemen voor haar en ik denk dat de missie geslaagd is! 😉

Gezellig he? Er waren nog wat cadeautjes bij en die laat ik snel in een DIY artikel zien.

Dit was pas mijn tweede swap, maar ik ga zeker weer meedoen met een volgende swap. Cadeautjes geven en krijgen is gewoon zo leuk! Er zijn trouwens verschillende swaps te vinden op Instagram. Een swap voor kinderen, een swap in het zwart-wit, herfst swap, ….

 

Heb jij weleens meegedaan met een swap?

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Anne - Ditisanne.nl

  Wow, wat leuk allemaal!! Steeds als ik iets over een instaswap zie, wil ik ook mee gaan doen. Maar om een of andere reden komt er niet van. Maar het ziet er echt ontzettend leuk uit!

  En als ik die handletteringdingen zie, ben je écht geen beginner meer hoor!!

  • Anne

   Ahh, dankjewel Anne! Ik voel me nog een beginner, hihi! Volgende keer meedoen hoor. Het kost helemaal niet zoveel tijd en het is echt leuk om een ander blij te maken met cadeautjes (en jezelf..)

 2. Anita

  Wat een leuke swaps! Je blad lijkt zo wel houtnerven te hebben 😉

 3. Pingback: Herfstslinger - Simple Thoughts

 4. Pingback: Review - Handlettering doe je zo - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge