want simpel is veel leuker!
simple thoughts lindt chocolade
Food

Lindt Hello my name is…

Hmm, chocolade! Verder dan “nomnom” en “oeps de reep is al op” kom ik vaak niet…

Denk nou niet dat ik 20 repen in de week eet, dat is echt niet zo. Sterker nog ik haal bijna nooit chocolade, maar mijn ouders zijn bij de Lindt chocoladefabriek geweest. Voordat je nu, net zoals ik, Sjakie en de chocoladefabriek en mega grote bakken gesmolten chocolade voor je ziet, helaas! Het is eigenlijk het gebouw naast de fabriek waar je in mag, waar je chocolade mag kopen voor leuke prijsjes. Dat is natuurlijk ook erg leuk, al moeten ze toch gaan werken aan de rondleidingen, hoe leuk zou dat zijn?

Een paar zakjes waren gelijk op (eh, oops), maar over deze schattige reepjes wil ik toch wat meer vertellen. Oké eerlijk is eerlijk van 1 is het doosje al leeg, maar ik zeg lekker niet welke!

Stiekem ken ik Lindt niet zo goed. Ik ben gewoon gek op Kinder, Tony’s Chocelonely, Milka en Toblerone. Oeh en paaseitjes en kerstkransjes. Dus, ja we kunnen best zeggen dat ik niet vies van chocolade ben, al heb ik het niet vaak in huis.
Goed terug naar Lindt. Het is een zwitsers merk en stiekem best wel een beetje bekend en er zijn zelfs 3 winkels in Nederland. Ze maken natuurlijk allerlei leuke dingen met die Zwitserse chocolade.

Van mijn ouders heb ik wat lekkere repen gekregen van de Lindt “Hello, my name is” collectie, misschien heb je ze wel eens bij de Albert Heijn zien liggen. Nadat ik deze had gekregen viel het mij ineens op dat er daar toch best wel veel soorten Lindt chocolade te verkrijgen is. Jep, zo goed let ik altijd op in de supermarkt.

Deze collectie heeft schattige en wat modernere verpakkingen met lieve namen zoals: Hello, my name is Pink Explosion! Helaas heeft Albert Heijn maar 3 smaken in de Lindt Hello collectie, maar er zijn er nog veel meer!

simple thoughts lindt hello

Alleen de namen klinken al zo leuk en lekker! Ik vindt het ook zo leuk dat er allerlei teksten op staan als “every bit makes grum, grum, grum” en “I’ll make your tummy yummy”.

De Cookies & cream reep smaakt minder naar koekjes en crème dan je zou verwachten. Eigenlijk hadden ze dat van mij meer naar voren mogen laten komen, nu smaakt het naar een chocolade reep met een iets zoetere vulling waar knapperige stukjes in zitten. Nee, ik ben niet zo’n fan..

Mango lassi ruikt super sterk, gelukkig is dit niet hoe hij smaakt. Lekkere chocolade met een frisse mango smaak. Hmm dit is eigenlijk wel mijn favoriet.

De Pink explosion heeft ook een sterke geur die je tegemoet komt als je de verpakking openmaaktGelukkig smaakt deze iets minder sterk, maar nog wel sterk. Het is een zoete frambozenmix, waar je van moet houden. Ik vindt het lekker, maar je moet er niet te veel van eten.

simple thoughts lindt hello chocoladeDeze soorten heb ik dus van paps en mams gekregen en zijn niet in de Appie te koop, misschien wel in 1 van de Lindt winkels. Om het artikel (bijna) compleet te maken heb ik toch stiekem ook twee andere smaken gehaald: Caramel brownie en Chrunchy nougat. De derde variant (strawberry cheesecake) verkochten ze helaas niet.

simple thoughts lindt chocolade

Crunchy nougat is een reep met nou­gat, ha­zel­noot en stuk­jes wa­fel. Het knapperige komt van de hazelnoot en stukjes wafel. Het smaakt naar een gevuld paaseitje met extra crunch, jammie! Dit is een lekkere normale reep, geen super sterke smaken, gewoon lekkere chocolade met extra crunch.

Caramel brownie is een reep met, je verwacht het niet, ka­ra­mel en brow­nie crè­me. Super, super zoet! Brownie crème klinkt leuk, maar dat proef je eigenlijk niet. Het is gewoon een chocolade reep gevuld met chocolade crème en karamel. Ondanks de super zoetheid, erg lekker! Deze reep eet je door de zoetheid ook niet in 1 keer op.

simple thoughts lindt hello my name chocolade

Naast de verpakkingen met leuke teksten zijn de chocoladestukjes ook leuk om te zien, het oog wil ook wat. Er zijn verschillende dingen ingedrukt: Lindt, hello, hartjes, nice to sweet you en een kusje. Schattig toch?

De reep is ingepakt in een gekleurd zilverpapiertje die past bij de verpakking en het doosje kun je makkelijk weer sluiten. Bij de Caramel en Pink was dat wel nodig, de andere repen hoefde niet meer ingepakt te worden… 😉

 

Heb jij al weleens een “Hello, my name is” of andere Lindt chocolade geprobeerd?

 

Liefs, Anne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge