want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-trouwbeurs-anne
Persoonlijk

Love and marriage bruidsbeurs – Ahoy

Wiehoe! Vriendinnetje Sharon stond met haar leuke webshop op de love & marriage bruidsbeurs en ik mocht gezellig mee om te helpen!

Sinds april heeft zij de webshop musthaveparty.nl (superleuk, voor elk feestje!) en natuurlijk vond ik het hartstikke leuk om haar te helpen op de bruidsbeurs die begin oktober in Ahoy te vinden was. Nee, nee ik ga zelf nog niet trouwen, maar ik heb wel genoten van het hele trouwspectakel. Vooral de taartjes, zo mooi en nog lekkerder dan het er allemaal uit ziet, nomnom!

Het begon allemaal op vrijdagavond, vroemvroem naar Sharon toe. De laatste spullen werden klaargezet en er moesten nog wat ballonnen worden voorbereid voor de workshop. Na veel te veel gekwebbel en gegiebel naar bed om ’s ochtends met veel feestelijke energie de mintgroene tutu aan te trekken. Oké, de webshop waar ik deze gekocht heb heeft echt de meest slechte service ooit, maar de tutu is nadat mijn moeder van maat S mijn maat heeft gemaakt heel erg leuk! En nee, ik ben niet zelf zo dom om maat s te bestellen… 😉

simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-rotterdam

De volgende dag gingen we bepakt en bezakt op weg naar Ahoy, waar de bruidsbeurs werd gehouden. De auto zat redelijk vol, ondanks dat er al heel veel op de bruidsbeurs zelf stond. Ik mocht met de ballonnen voor de workshops op de achterbank. Leuk combinatie zo hé? Mintgroene tutu, vrolijke ballonnen, mooie Eyelove bril en op m’n nagels Rimmel rain rain, go away met de glittertopcoat disco diva. 

Ik heb natuurlijk wat foto’s gemaakt, de vele foto’s van de nagellak zal ik jullie besparen. De nagellak staat namelijk heel leuk bij heel veel producten, taartjes en discolampen en dat moest ik natuurlijk wel even vastleggen met een foto of 10.. 😎

simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-musthaveparty

De Musthave Party stand! Erboven en voor aan de tafel hingen nog gezellige ballonnen en slingers, want het moest natuurlijk wel een musthave feestje zijn! 😉 Ben jij ook zo verliefd op die LOVE ballon? Bij mij staat hij gezellig op de fotolijstjesmuur, zie Instagram voor de foto. Deze ballonnen kun je trouwens weer leeg laten lopen en hergebruiken.
simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-ahoy-rotterdam

Ook deze bordjes hadden we mee (en zijn natuurlijk te vinden in de shop). De prijskaartjes zijn geschreven door de zus van Sharon, mooi he? Rechts wat feestelijke gezelligheid met cupcakes die we aan het einde van de dag kregen van het Taartgeheim.

simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-trouwbeurs-taartgeheim

Die moest ik maar eens even van dichtbij gaan bewonderen want er zitten glitters op. Ik herhaal GLITTERS! Geweldig! Glitterig! Ohja, ze smaakten ook nog eens heerlijk.. 🙂
simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-catwalk

Een paar keer per dag was er een modeshow, waar de mooiste jurken voorbij kwamen (en ook een paar gekke of minder mooie, maar smaken verschillen natuurlijk). Ik moest natuurlijk ook even bij de stands tussen de jurken gluren (zoveel moois en zoveel glitters, had ik al gezegd dat ik gek ben op glitters?). De dames vonden het wel een leuk idee als ik bij de modeshow in m’n tutu mee zou lopen. Ehh. Dat vond Anne toch een beetje te spannend.

Onze buren van World White Weddings, waarmee we het stiekem al over lopen op de catwalk hadden gehad, werden nog enthousiaster en als ik wat gekke sprongen zou maken, zouden zij het fotograferen. Sowieso zijn het hele leuke, gezellige en enthousiaste fotografen, mocht je nog een leuk stel fotografen zoeken die over de hele wereld komen fotograferen. De man van het Taartgeheim leek het ook wel heel leuk om een keer op de catwalk te lopen en het enthousiasme werkte heel aanstekelijk, maar ik deed het toch maar niet, al leek het me wel heeel leuk om even op de catwalk te lopen, hihi.
simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-musthave-party

Kiekeboe! Hallo, Sharon met de workshopballonnen. De workshops waren elke keer helemaal vol en de mensen zo enthousiast. Iedereen wilde een Musthave ballon maken, zo leuk!

’s Avonds waren we heel erg moe van al het gekwebbel met alle bruidjes, bruidegommen en hun familie en vrienden, maar de volgende dag hadden we er weer heel veel zin in in de bruidsbeurs!

simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-trouwbeurs-happy-trouwen

Ik ben verliefd op dit schattige kaartje. Er moet snel iemand gaan trouwen, dan kan ik dit kaartje geven! Wie o wie?
simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-rotterdam-cupcake

Kijk nou hoe leuk! Bruid en bruidegom cupcakes, met glitters. Ook van Het Taartgeheim, waar ze trouwens ook prachtige taarten maken, maar ik ben helemaal verliefd op de glitterige cupcakes en was daardoor een beetje heel erg afgeleid.

simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-rotterdam-musthaveparty

De speciale Musthave Party tassen en het Trouwplannen magazine waar Sharon gewoon in staat! Of eigenlijk haar webshop. Musthave Party is nu ook te vinden in het feestnummer van Fashionista. Hoe gaaf is dat? Ik ben in ieder geval super trots op haar!

simple-thoughts-love-and-marriage-beurs-musthaveparty-tassel

Tooeet, toeeeet! Elke keer als bij de buren (de fotografen) een prijs gewonnen werd mochten wij toeteren met deze leuke tassel toeters! Ik koos roze, dat snap je natuurlijk wel, die toeteren gewoon beter..
simple-thoughts-love-and-marriage-bruidsbeurs-world-white-weddings

Na veel gezeur van mij, omdat ik toch wel op de catwalk wilde alleen niet tijdens de modeshow (ik denk ook niet dat ze dat uiteindelijk goed hadden gevonden), hebben onze buren World White Weddings mij prachtig op de foto gezet (op meerdere foto’s zelfs). Met de YAY folieballon, want dat is wel op z’n plaats. Yippie-ya-YAY!

Daarna was het tijd om de stand af te breken, de auto in te pakken en naar huis te gaan. Het was een lang weekend, maar zeker een heel erg leuk weekend. Mocht je gaan trouwen dan is het zeker leuk (en gezellig) om een keer zo’n bruidsbeurs te bezoeken. Je kunt er genoeg inspiratie opdoen!

 

Dankjewel lieve dames van World White Weddings, voor de gezelligheid en de prachtige foto’s. Bedankt het Taartgeheim voor de heerlijke cupcakes en voor het samen met mij op de catwalk lopen en overburen The Differences bedankt voor de goede muziek om de dag extra feestelijk te maken. Super leuk Shirley, van Yes I do weddings, dat je ons helemaal in Rotterdam een bezoekje kwam brengen!

Last but not least: Musthave Party/Sharon bedankt voor het gezellige weekend! Ik heb mij vermaakt en weer veel te veel genoten van de leuke spulletjes in je webshop, mijn verlanglijstje is weer een klein beetje heel erg gegroeid… ♥

 

 

Liefs, Anne

psst.. Heb je geen zin om een reactie achter te laten, maar vond je dit wel een leuk artikel? Klik dan op het hartje hieronder.

Join the discussion

 1. Anita

  Wat een prachtige jurk en mooie foto van je! Fijn dat je zo genoten hebt 🙂

 2. sammie

  Het ziet er in ieder geval ontzettend gezellig uit, geweldig ook die tutu 😀

  • Anne

   Hahaha, leuk issie he? Gezellig was het zeker, met leuke mensen om je heen gaat dat ook heel makkelijk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge