want simpel is veel leuker!
start each day with a grateful heart
LoveQuotes

Quote van de week

start each day with a grateful heart

 

Quote van de week: Start each day with a grateful heart.

Dankbaar zijn kan natuurlijk op vele manieren. Op het moment ben ik dankbaar dat ik zo’n gezellig weekend met mijn familie heb gehad! Want na weken met “vol verwachting klopt mijn hart” hebben we gezellig Sinterklaas gevierd, heb ik nu een dankbaar hartje en ben ik super verwend! Hebben jullie Sinterklaas gevierd? Sharon heeft geen Sinterklaas gevierd, maar ook zij is vandaag opgestaan met “a grateful heart”. Er is toch niks beters dan de dag zo positief te beginnen?

Liefs, Anne & Sharon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge