want simpel is veel leuker!
cant stop thinking dont stop working
Quotes

Quote van de week

Dus dat is wat we doen, hard werken aan ons eigen blog! We zijn heel blij met jullie, er wordt al veel gedeeld en geliked op Facebook en we krijgen leuke reacties op onze artikelen. Veel mensen vragen ons hoe ze kunnen helpen om Simple Thoughts bekender te maken, maar snappen niet helemaal hoe dit werkt. Dus even deze uitleg:

Vind je een artikel leuk en wil je dit delen met je vrienden? Dit kun je doen door onder aan de pagina te klikken op een knop uit de “Share our Simple Thoughts” balk. Zo kun je op Pinterest, Twitter, Facebook, Google+ of via e-mail het artikel te delen. Dit hoeft natuurlijk niet per se met dit artikel maar kan met elk artikel. Voor de mobiele gebruikers staat er ook bovenaan elk artikel een balk om te delen.

Share our simple thoughts

Verder zijn wij zelf te vinden op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Bloglovin. Ons hierop volgen helpt ook mee! We hebben het makkelijk gemaakt, in de “sidebar” rechts vind je deze knoppen:

Follow Simple Thoughts

 

 

 

 

 

 

Je hoeft alleen maar op de knop te klikken waar je ons wilt volgen, zo gaat  het een stukje sneller.

In de sidebar staan nog meer leuke dingen. Zo kun je wat meer lezen over ons, is er een ‘”tag wolk”, een lijst met de laatste artikelen, zie je onze laatste pins op Pinterest en helemaal onderaan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo krijg je automatisch een mailtje als er een nieuw artikel geplaatst wordt!

We vinder het erg leuk als jullie reageren op een artikel, je krijgt ook altijd een reactie van ons terug. Heb je nog vragen, tips of opmerkingen? Mail ons dan even: info@simplethoughts.nl of vul het contactformulier in.

Liefs, Anne & Sharon

 

Vorige quotes van de week, deze zijn ook terug te vinden op Pinterest

8450bbb33362a6eff06e08c66396a873eekly quote #simplethoughts

 

Join the discussion

  1. Sas

    Ziet er leuk uit! En een erg mooie en toepasselijke quote voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge