want simpel is veel leuker!
over Simple ThoughtsPersoonlijk

Terugkijken, een goed begin van 2016

Yes, ik ga het eerste artikel van het nieuwe jaar gelijk goed beginnen. Allereerst, natuurlijk, wens ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toe. Dat 2016 een super superrr mooi jaar mag worden! Aangezien het gelukkig nieuwjaar wensen nog mag, al vind ik dat dat eigenlijk mag totdat je er geen zin meer in hebt, vind ik het nog even leuk om terug te kijken naar 2015…

2015 was een leuk, maar ook gek jaar. Het jaar waarin Sharon stopte met Simple Thoughts, het jaar waarin ik het laatste artikel schreef voor het magazine, het jaar waarin ik wat meer van mezelf liet zien, bijvoorbeeld hoe super georganiseerd ik kan zijn, maar ook hoe ik verslaafd ben aan series kijken, het jaar waarin er van alles gebeurde met mijn hand, het jaar dat Simple Thoughts 1 kaarsje mocht uitblazen en het jaar waarin wij Candy kregen. 2015 is trouwens ook het jaar dat ik begon met de woonplant van de maand samen met Edwin van Artifleur by Edwin. Iets waar ik zelf heeel veel van leer. Deze rubriek gaat dit jaar ook gezellig door, alleen gaan we het ietsjepietsje anders doen…

Voor 2016 staan er alweer een heleboel ideetjes klaar, maar voordat ik fris begin aan het nieuwe jaar laat ik je mijn 5 favoriete artikelen zien, al was het wel moeilijk kiezen… Ze staan in willekeurige volgorde.
Wauw, ik wist trouwens niet dat ik zoooo vaak het woordje “jaar” kon zeggen, haha. 

 

Simple thoughts afwasmiddel fles 2

Afwasmiddel fles, gemaakt van een olieflesje en op getekend met een porselein stift. Hoe simpel kan het zijn? De stift zit er trouwens nog goed op en we gebruiken de fles nog steeds.

 

simple thouhgts make-up basics foundation

Nieuw in 2015: make-up basics, een terugkerende rubriek op de beauty afdeling. Deze rubriek is bedoeld om je van alles te leren over make-up. Van concealer aanbrengen tot je ogen mooi opmaken, je leert het hier allemaal! Extra leuk zijn de (privé) reacties hierop. Had ik al verteld dat het ook nog eens simpel te doen is? Het is geen toefje hier en snufje daar, gewoon lekker simpel! Is het toch nog een beetje abracadabra voor je? Laat het dan weten in de reacties of stuur even een mailtje naar anne@simplethoughts.nl

 

simple thoughts speciale bordjes visbord

Ik liet wat speciale bordjes zien, iets waarvan vriendlief niet snapt dat ik het helemaal geweldig vind.. Broodvorm, visvorm, stervorm, denneboomvorm, super leuk toch? In het artikel liet ik mijn speciale borden collectie zien.

 

simple thoughts de perfecte voorraadbus

W A U W I E !!! Ik blijf mijn voorraadbussen zo geweldig mooi en handig vinden. De zoektocht naar de perfecte voorraadbus duurde best wel lang. Ik had namelijk een boel wensen en eisen, maar uiteindelijk is het gelukt en showde ik jullie deze prachtige voorraadbussen van Zak! 

 

 

simple thoughts cranberry blondies schaal

En als laatste: de cranberry blondies! Ik deelde het geheime recept van mijn favoriete gebakje. Een gebakje dat ik altijd graag bak omdat deze blondies zo lekker simpel zijn en dus perfect passen bij Simple Thoughts!

 

Nou ben ik toch wel heel erg benieuwd.. wat was jouw favoriete/leukste artikel?! Laat het weten bij de reacties!

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. Edwin Hamer

    Ik vind de voorbeelden die je geeft in de artikelen altijd erg leuk en herkenbaar, hoe je met een paar kleine simpele dingen bijvoorbeeld van de bloemist 😉 iets leuks kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge