want simpel is veel leuker!
birthday quote, don't know how to act my age
LoveQuotes

Verjaardag quote van de week

Zaterdag was mijn leukste dagje van het jaar: mijn verjaardag! Ik ben er dol op. Gezellig visite, met iedereen kwebbelen, taartjes bakken en eten, hapjes maken, verjaardagkaartjes en natuurlijk cadeautjes! Het was zeker een gezellige dag, ’s middags kwam familie op visite en ’s avonds vrienden. Nu was het ook nog eens voor de eerste keer in ons eigen huis, extra leuk! Ik ben super verwend met allerlei leuke cadeautjes en cadeaubonnen en heb zeker weer genoten van “mijn dagje”. Heel erg bedankt allemaal!

Mijn verjaardag heb ik altijd heel erg leuk gevonden, ik denk ook dat dit altijd zo zal blijven. Vaak hoor ik dat mensen het niet leuk vinden want ze vinden het zo’n gedoe of niet leuk dat ze ouder worden. Ja, dat hoort erbij. Dan kun je er maar beter heel veel van genieten toch?!

Een klant maakte een grapje dat nu ik 27 ben, ook weer een stukje “volwassener” word. Zij weet ook hoe dol ik ben op Disney, veel verkleinwoordjes gebruik en lekker gek kan doen. Dus toen ik deze verjaardag quote tegen kwam moest ik heel erg lachen. Want hoe hoor je je nou te gedragen als je 27 bent? Je komt wel dichterbij de 30, het klinkt wel een beetje meer volwassen haha. Ach joh, ik voel me nog steeds super jong en ga gewoon weer het hele jaar zeuren of we alsje-alsje-alsje-heel-erg-blieft naar Disneyland mogen 😀

Ben jij ook zo dol op je verjaardag?

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge