want simpel is veel leuker!
DIY

Schoenen – Crea-Cross

Tijd om weer creatief aan de slag te gaan voor de Crea-Cross. Dit keer met het thema schoenen! Doe jij ook gezellig mee?

Weet je niet meer zo goed wat de Crea-Cross ook alweer is? De Crea-Cross is een creatieve uitdaging met elke week een ander thema waar elke vorm van creativiteit welkom is. Dat zijn dus 52 thema’s waar je van alles terug ziet: taarten bakken, schrijven, knutselen, fotograferen, breien, noem het maar op. Alles is welkom en het leukste is dat iedereen er aan mee mag doen. Dus ook als je geen blog hebt ben je van harte welkom om je creativiteit rondom het thema met ons te delen. Dit kun je doen door te klikken op de blauwe knop onderaan dit artikel of door je creatie te delen in de Crea-Cross Facebookgroep.

Vandaag mag ik voor de laatste keer dit jaar een gastvrouw zijn. Het leek mij daarom leuk om de (voor mij) laatste van dit jaar te eindigen met de vorm waarmee ik ook begonnen ben: handletteren! Zo maakte ik voor het eerste onderwerp, nieuw, een quote. Ik kijk nog steeds vol trots naar deze quote. Ik heb deze gemaakt terwijl het wat minder goed ging en ik echt toe was aan een nieuwe start. Gelukkig heb ik deze ook gekregen en heb ik ondanks een rommelige en vermoeiende start van het jaar weer een prachtig jaar mogen vieren.

Het jaar was creatief met leuke uitdagingen en een jaar waarin ik een boel nieuwe mensen heb ontmoet. Zo heb ik ook iemand mogen ontmoeten die de meest prachtige schoenen heeft. Op sommige zou ik nog niet eens een meter kunnen lopen, maar het zijn allemaal prachtexemplaren. Samen met mijn Disney verslaving bracht mij dit tot de volgende creatie:

schoenen quote handlettering

Cinderella is proof that a pair of shoes can change your life. Jullie weten vast wel hoe gek ik ben op Disney en de Disney levenslessen. Zo niet, hier kun je alle Disney levenslessen die nu op het blog te lezen zijn terug vinden. Voor Assepoester heeft haar prachtige glazen muiltje voor een grote verandering in haar leven gezorgd. Oftewel: bewijs dat een goed paar schoenen echt je leven kan veranderen. Een geweldig excuus voor schoenverslaafden of shopaholics, want je weet het maar nooit en je kunt natuurlijk nooit schoenen genoeg hebben!

Heb jij een creatie met het thema schoenen? Misschien een gedicht over je schoenencollectie, een zelfgemaakte schoenenkast of een fotoshoot van je favoriete paar schoenen. Heb je schoentjes gemaakt met naald en draad? Of heb je ook een quote gemaakt? Ik ben benieuwd! Laat hieronder de link naar je artikel, facebook- of Instagram foto achter of deel je creatie in de Facebookgroep.

Als laatste nog even een bedankje voor Ilse. Zij heeft deze leuke creatieve uitdaging bedacht en volgend jaar gaan we gezellig verder! Neem trouwens bij haar een kijkje voor een schoenen tekenproject.

 Loading InLinkz ...

Join the discussion

  1. Kreanimo

    Hij is echt super mooi geworden!

    Bedankt voor je bijdrage en co-host schap!

  2. roelina

    Super gedaan. Creatieve invulling van best een lastig thema.
    roelina onlangs geplaatst…Wij vierden voor de vierde keer Sinterklaas zonder onze dochterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge