want simpel is veel leuker!

Hond

simple-thoughts-hond-cat

Groente en fruit voor je hond

200 gram groente en 2 stuks fruit hoeft Fido echt niet dagelijks naar binnen te werken, maar je hond mag zeker wel wat fruit en groente smikkelen! Check dit lijstje of je hond het wel of niet mag hebben.
simple-thoughts-woefblog-simpel-hondenzwembad

Simpel hondenzwembad

De meeste honden zijn wel gek op water en zeker met dit warme weer, maar niet iedereen heeft een zwembad in de tuin. Gelukkig is dat simpel en goedkoop op te lossen.
simple-thoughts-beeztees-sumo-hondenspeeltje-review

Beeztees Sumo review

Wiehoe tester Candy heeft weer een nieuw speeltje om uit te proberen! Dit keer is de Beeztees Sumo play dental aan de beurt. Komt deze door de woefkeuring?
simple thoughts petstages dogwood review stok

Petstages dogwood review

Tester Candy kun je super blij maken met een stok. Groot of klein, dat maakt niet uit. Dit lijkt-op-een-stok-speeltje, de Petstages Dogwood, is dan ook echt wat voor haar!
simple thoughts kong quest starpod review getest

Kong quest starpod review

Hondenspeeltjes zijn leuk, helaas overleven sommige speeltjes de schattige tandjes van onze viervoeters niet. Dus moeten de speeltjes uitgebreid getest worden. Het honden testpanel met tester Candy is er klaar voor en we trappen af met de Kong quest starpod.
simple thoughts kokosolie hondensnoepjes

Waarom kokosolie goed is voor je hond

Kokosolie heb je vast wel eens van gehoord, naast dat het goed is voor jezelf is het ook erg goed voor je trouwe viervoeter! Lees hier waarom het zo goed is en hoe je makkelijk kokosolie hondensnoepjes kunt maken...
Simple thoughts candy beeztees mix match

Beeztees mix & match

Mixen en matchen voor honden! Zelf mix en match ik een heleboel af, kijk maar naar mijn brillencollectie, nagellakjes in allerlei kleuren en een kleine schoenenwinkel aan schoenen. Waarom zou Candy dat dan niet mogen?