want simpel is veel leuker!

Make-up

simple-thoughts-make-up

 

simple thoughts john van g glamour look 2015

John van G – glamour look 2015

John van G, een merk wat eigenlijk heel goed bij Simple Thoughts past. Een merk wat simpel is en toch erg uitgebreid. Naast een uitleg over dit make-up merk laat ik ook de kerst glamour look zien.
simple thoughts pupa stay gold highlighter goud

Pupa stay gold

De make-up merken zijn al lang weer toe aan de kerst collectie en aangezien ze geen Sinterklaas collectie maken ben ik er ook aan toe :D Pupa gaat voor goud met deze "Stay Gold!" collectie...
simple thoughts contouren shapen highlighten simpel

Shapen en highlighten | Make-up basics

Na de foundation, concealer en bronzer komt nu het shapen en highlighten aan bod in de Make-up basics! We gaan wattes doen? Shapen en highlighten: vorm geven en de nadruk leggen op verschillende punten van je gezicht door middel van licht en donker toe te voegen aan je make-up. Oftewel spelen met licht en donker! Dat klinkt toch leuk?
simple thoughts pupa soft & wild lasting color nagellak

Pupa soft & wild – herfstcollectie

Jippiejajee er is weer een nieuwe limited edition: Pupa soft & wild! Zoals jullie ondertussen al wel weten ben ik een heel klein beetje heel erg groot fan van Pupa en wordt ik erg blij van de limited editions! :D
simple thoughts make-up basics concealer 1

Concealer | Make-up basics

Concealer, sommige kunnen niet zonder en andere knipperen nu een paar keer extra met hun ogen: Wat is concealer nou weer en hoe gebruik je dat? Geen paniek, ik leg het je allemaal uit!
simple thoughts bronzer jvg

Bronzer | Make-up basics

Zelf ben ik niet de allerbruinste. Bleekscheet vind ik net ietsjes te ver gaan, maar veel lichte foundations zijn toch te donker voor mij. Dus ja, super sneeuwwitjes wit is mijn huidskleur! Lang leve de bronzer..
Pupa Coral Island review highlighter 2

PUPA Coral Island review

Cocktails, zon, zee en strand. Daar doet deze zomer look van Pupa mij aan denken. Helaas gaat de vakantie nog even duren, maar je kunt al wel genieten van de Coral Island producten en een review.
simple thoughts simpele nailart nagellak

Simpele nailart

Veel mensen durven maar 1 kleurtje op hun nagels te doen, terwijl het juist zo leuk en vooral simpel is om net even iets meer te doen met je nagels. Lees hier hoe je snel een simpele nailart neerzet met maar twee kleurtjes nagellak (en een paar met 3 kleurtjes).
  • 1
  • 2