want simpel is veel leuker!

Verzorging

simple-thoughts-verzorging

simple-thoughts-woefblog-hond-teken-help

Help, een teek!

Heb je heerlijk gewandeld met je hond, zie je na een controle dat er wat teken mee zijn gelift naar huis! Rustig aan, het komt allemaal goed..

simple thoughts douchen goed

Douchen, doe jij het goed?

Wat een gekke vraag! Je zou toch denken dat je wel weet hoe je moet douchen?! Toch zijn er veel mensen die het niet helemaal goed doen en een paar fouten maken. Tijd om je douche routine onder de loep te nemen en eventueel te verbeteren met deze tips.

simple thoughts earth line huidolie

Earth Line

Als je een liefhebber van natuurlijke producten bent ken je waarschijnlijk het merk Earth Line al. Gaan er geen belletjes rinkelen? Ik leg het merk hieronder uit en ik review twee producten.
simple thoughts droogshampoo do's don'ts batiste bruin

Droogshampoo do’s en don’ts

Veel mensen wassen hun haar dagelijks, maar wist je dat dat eigenlijk helemaal niet zo goed voor je hoofdhuid en haren is? Je hoofdhuid wordt sneller vet en tegelijkertijd droogt je haar sneller uit. Gelukkig is er droogshampoo! 
simple thoughts therme marrakesh

Review: Therme Marrakesh

Hmm Therme heeft weer een heerlijke lijn aan de collectie toegevoegd: Marrakesh Almond & Argan. Als ik ergens dol op ben is het amandel, dus deze moest ik natuurlijk uitproberen!
simple thoughts sneakers en hakken magazine 4

Hoe kun je je parfum langer laten ruiken?

Weer een artikel voor het Apeldoornse magazine Sneakers & Hakken. Dit keer over parfum: hoe kun je je parfum langer laten ruiken? Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar geurtje zo lang mogelijk lekker ruikt, lees daarvoor hier de tips en trucs!
Sneakers & Hakken magazine 3

Gezicht reinigen magazine deel #3

Nummer 3 van Sneakers en Hakken is er! Voor degene die het niet kennen, dit is een Apeldoorns magazine voor vrouwen en door vrouwen waar ik aan mee werk.

Deze keer gaat het over gezicht reinigen. Niet iedereen doet dit netjes elke dag terwijl het zo belangrijk is voor je huid en het leukste is dat het helemaal niet veel tijd kost! 

  • 1
  • 2