want simpel is veel leuker!
simple thoughts candy wintersport hondenjas sneeuw
CandyDog

Candy’s avonturen – wintersport

Voor de allereerste keer op wintersport en echte sneeuw meemaken, wat zou koukleumpje Candy er van vinden? Een hond op wintersport in Candy’s avonturen!

Jep, Candy is een koukleumpje. Het liefste ligt ze onder een dekentje en bij mijn ouders kruipt ze graag tussen de andere 2 honden in. Als het rond het vriespunt is krijgt ze dan ook met het wandelen een jasje aan, vooral bij de avondwandeling heeft ze het erg koud. Dan zijn we natuurlijk minder aan bewegen, want overdag gaat het redelijk met al dat geren!

 

Gelukkig gaat ze wel gezellig mee op wintersport, al vind ik het nog best wel spannend. Wat nou als ze het hartstikke koud heeft? Vriendlief maakt zich niet zo druk, die weet dat ik heel goed voorbereid ben en dit keer niet alleen mijn eigen inpaklijst heb afgevinkt, maar ook die van Candy! 😉

 

Een hond op wintersport, wat zeg ik? Drie honden op wintersport! We gingen namelijk met mijn ouders en hun honden Luna en Terra, die je hier ook al kon bewonderen. Ik ben niet anders gewend dan dat de honden mee gaan op vakantie, dus ik vond het dan ook erg leuk dat mijn eigen hondje mee kon!

 

simple thoughts candy hond wintersport hondenjas winterVoor wintersport heeft mevrouw wel een jasje mee, stiekem zelfs 2. Een dikke met een capuchon met bontkraag (als je dan een jasje aandoet mag het ook wel een mooie zijn) en een softshell jasje, die wij al haar “skikasje” hebben gedoopt, hihi.

 

simple thoughts candy wintersport kussen luna“Kijk nou, Luna ligt op mijn kussen. Doe er iets aan, baasje!” Helaas deed baasje er niks aan, ze zoeken het maar lekker uit met z’n drieën, er is plek genoeg en Luna had al moeite genoeg om niet van het (te) kleine kussentje te rollen..

 

simple thoughts candy wintersport hondenkleed simpelJij op mijn kussen? Ik op jouw kussen! Mevrouw pikt het grote kussen gewoon in. Even lekker spelen, rekken, strekken en het kussen helemaal voor jezelf hebben! Al gaat ze toch gauw rechtop zitten als er iemand aan komt, zo van: ik doe niks hoor..

 

simple thoughts candy hond sneeuw huppelen wintersportIk ben zo blij dat ze het ondanks de kou zo super leuk vind! Rennen en spelen en zelfs als een dolfijntje in de sneeuw duiken. Dit is het “skijasje” trouwens. Stoer hé?

 

simple thoughts wintersport candy luna terra knuffelenToch had ze het af en toe wel koud en dan was het heerlijk om bij de andere honden te kruipen, die waren natuurlijk alleen mee om te zorgen dat Candy het niet koud kreeg, privé warmtekussentjes! Zo schattig hoe ze Luna gebruiken als kussen, hihi.

simple thoughts wintersport candy sneeuw rennenWe hebben lekker gewandeld, waar Candy meer aan het racen dan aan het wandelen was met Terra. Zo leuk om te zien!

 

simple thoughts candy hond wintersport hond zonHeerlijk op het balkon zitten in het zonnetje. De vloer was mevrouw iets te koud. Ze zat liever lekker op het stoeltje, waar ze van top tot teen in het zonnetje kon zitten. Oogjes dicht en genieten, ik denk dat ze zelfs een tintje bruiner is geworden…

 

simple thoughts candy hond wintersport zon bergenOp “haar stoeltje” kon ze alles goed in de gaten houden en genieten van het prachtige uitzicht en daardoor had ik een extra leuk uitzicht. Wat een gave foto is dit geworden!

 

simple thoughts candy wintersport hondenjas sneeuw

We hebben zo’n mazzel gehad met het weer. Sneeuw, blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Candycrush heeft het ook niet koud gehad met haar mooie jasjes. Ze heeft zich keurig gedragen en onderweg als een lui varken geslapen met af en toe wat pauzes waarbij ze naar buiten keek of even een plaspauze nodig had, waar ik dankbaar ook gebruik van maakte 😉

 

Candy heeft genoten van haar eerste vakantie en de dikke laag sneeuw (enne wij hebben ook een heerlijke vakantie gehad!)

Liefs, Anne en een pootje van Candy

Join the discussion

 1. Ellen Klaassen

  Dat lijkt me ook nog een keer leuk om met onze honden te doen. Ik zie Candy nog bibberend voor me zitten op het strand in België (in de volle zon, maar het meisje had het zo koud!). Superstoer dat ze nu lekker in de sneeuw heeft kunnen ravotten!

  • Anne

   Haha ze heeft echt genoten (met jasje) en het niet koud gehad. Wel goed afgedroogd na het wandelen 😯 het is echt een aanrader, zo leuk om ze te zien genieten van de sneeuw!

 2. Helen de Jong

  Wat een leuke foto´s. Ze heeft zo te zien genoten. De bofkont. 😀

 3. Marjola van Luttikhuizen-Balk

  Leuk! Maar wat is winter..port??? 😉

  • Anne

   Oops! Dat is een nieuwe variant van wintersport. Winter met een lekker glaasje port 😀

 4. Ellen Klaassen

  Wat leuk dat ze mee mocht!!

  • Anne

   Zou niet zonder haar willen! De honden van mijn ouders gaan ook altijd mee op wintersport, zo leuk dat Candy nu ook mee mocht 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge