want simpel is veel leuker!
SimpleThoughts-geld-vouwen-kaart
CadeauDIY

DIY – geld vouwen: hartje

Regelmatig kom je op een uitnodiging tegen dat diegene geld vraagt. Maar omdat ik het net wat leuker wil maken, vouw ik er wat leuks van: een hartje!

 

Het liefst geef ik met verjaardagen of andere gelegenheden een leuk cadeau. Ik vind dat persoonlijk en ik heb ook altijd wel zin om iets leuks te zoeken voor die persoon. Maar soms heb je gewoon even geen inspiratie of staat er op de uitnodiging cadeautip: envelop. Dus dan zal ik daar ook braaf een bijdrage aan leveren. Ik wil alleen niet een kaartje met een briefje er in stoppen of alleen een enveloppe met geld geven. Voor mij mag het nog net iets specialer: een hartje vouwen van geld!

Kijk hieronder voor het stappenplan om een hartje te vouwen van een bankbiljet.

 

SimpleThoughts-geld-vouwen-hartje
SimpleThoughts-geld-vouwen-kaartEn zo heb je super snel en simpel een hartje van geld. Dit kun je bijvoorbeeld plakken op een kaart en dan is dit het resultaat! Dat is toch wel wat leuker dan alleen een briefje die je er tussen stopt.

 

Je kunt nog veel meer leuke dingen vouwen, dit laten we een volgende keer zien!

 

Liefs, Sharon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge