want simpel is veel leuker!

Reizen

simple-thoughts-reizen

wintersport stubaital neustift tirol oostenrijk

Wintersport – sneeuw, Candy en jarig zijn!

Ja, ook ik heb zin in de lente, maar zoals jullie weten ben ik gek op de sneeuw. Aangezien er een heleboel mensen aan het nagenieten zijn van hun wintersportvakantie (en ondertussen genieten van het lentezonnetje) vond ik dat ik nog best wel even wat fotootjes mocht laten zien. Daarna zal ik het tot oktober niet meer hebben over sneeuw. Beloofd. Echt waar.
simple thoughts vakantie inpaklijst checklist

Vakantie inpaklijst

Deze inpaklijst heb ik al jaren, na vele aanpassingen is hij perfect. Voor mij dan, het kan natuurlijk zijn dat jij hele andere dingen mee wil nemen op vakantie of sommige dingen echt niet mee neemt op vakantie. Hopelijk heb je wel wat aan mijn inpaklijst! :D
simple thoughts wesp

De wesp

Daar zit je dan, heerlijk op vakantie. Lekker op het strand, zonnetje erbij, even helemaal nergens aan denken, een lekker briesje, de golven die op het strand slaan, je zonnebril op je neus, een vliegtuigje dat overvliegt, een wesp die langs zoemt, je hebt het beeld er wel bij toch?
simple thoughts vakantie tips

Vakantie tips!

Vakantiestress? Daar doe ik eigenlijk niet (meer) aan! Jij straks ook niet meer na deze vakantie tips voor een goede vakantie voorbereiding en slimme inpaktips.
simple thoughts wintersport sneeuw

Wintersport plog 2015

Wiehoe! Het zonnetje begint weer lekker te schijnen, de klok gaat een uurtje vooruit en het is al bijna Pasen. Toch laat ik jullie nog even genieten van mijn wintersport plog, een wattes? Een photolog, ook wel plog genoemd!