want simpel is veel leuker!

Beauty

simple-thoughts-beauty

simple-thoughts-woefblog-hond-teken-help

Help, een teek!

Heb je heerlijk gewandeld met je hond, zie je na een controle dat er wat teken mee zijn gelift naar huis! Rustig aan, het komt allemaal goed..

simple thoughts john van g glamour look 2015

John van G – glamour look 2015

John van G, een merk wat eigenlijk heel goed bij Simple Thoughts past. Een merk wat simpel is en toch erg uitgebreid. Naast een uitleg over dit make-up merk laat ik ook de kerst glamour look zien.
simple thoughts pupa stay gold highlighter goud

Pupa stay gold

De make-up merken zijn al lang weer toe aan de kerst collectie en aangezien ze geen Sinterklaas collectie maken ben ik er ook aan toe :D Pupa gaat voor goud met deze "Stay Gold!" collectie...
simple thoughts contouren shapen highlighten simpel

Shapen en highlighten | Make-up basics

Na de foundation, concealer en bronzer komt nu het shapen en highlighten aan bod in de Make-up basics! We gaan wattes doen? Shapen en highlighten: vorm geven en de nadruk leggen op verschillende punten van je gezicht door middel van licht en donker toe te voegen aan je make-up. Oftewel spelen met licht en donker! Dat klinkt toch leuk?
simple thoughts pupa soft & wild lasting color nagellak

Pupa soft & wild – herfstcollectie

Jippiejajee er is weer een nieuwe limited edition: Pupa soft & wild! Zoals jullie ondertussen al wel weten ben ik een heel klein beetje heel erg groot fan van Pupa en wordt ik erg blij van de limited editions! :D