want simpel is veel leuker!
simple thoughts niet alles hebben
LoveQuotes

Je kunt niet alles hebben…

(null)
De mailtjes met uitverkoop en leuke acties vliegen je om de oren. Op een of andere manier werken die mailtjes wel. Ik moet toch altijd even kijken en iets in het winkelmandje gooien (oeeeeh, hebben, hebben!). Waar ga ik het laten, maar heb ik het ook echt nodig? Vaak als ik in het winkelmandje kijk heb ik een heleboel echt totaal niet nodig. Gelukkig besluit ik dan (meestal) dat ik het toch niet wil hebben. Dan is mijn portemonnee ook weer blij 😀

Je kunt niet alles hebben, waar moet je het laten?!

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. SoMama

    Ik leg vaak dingen in het winkelmandje en bekijk het de dag later nog eens. En dan denken ik is het echt nodig? Zo voorkom ik vaak ook onnodige aankopen! 🙂

  2. Anne

    Haha ja zo gaat het bij mij meestal ook, vaak eindig ik gelukkig met een leeg winkelmandje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge