want simpel is veel leuker!
flavourites live feest
LovePersoonlijk

Flavorites feest

Vorige week zondag was ik gezellig naar het Flavourites feest in Utrecht. Een shopevent met allerlei leuke webshops.

Normaal is er elk jaar in november Flavourites live. Hier kun je allerlei leuke webshops in het echt bewonderen. Offline shopping. Het was feest omdat Flavourites alweer 10 jaar bestaat en feest vieren doen we met een extra gezellige gelegenheid om te shoppen bij die leuke webwinkels. Neuzen tussen alle producten bij de 100 shops, shoppen en meedoen met workshops. Klinkt super toch?

Ik had twee vrijkaartjes gewonnen via Rockstyle, wiehoeee. 1 kaartje ging naar blogger Marieke. Samen met haar en haar vriendin heb ik de helft van de dag lekker rondgestruind, geshopt en gegeten. Daarna kwam vriendinnetje Maureen en hebben we nog meer geshopt, gekeken en gegeten. Het klinkt nu alsof ik met 10 grote tassen en 20 winkelwagentjes vol naar huis ging, maar dat is echt niet zo. Ik heb mij gedragen. Heel netjes. Hand op de knip enzo.

Flavourites aankopen

flavourites feest webwinkels

Ik kocht schattige oorbelletjes van ‘by Caitlin’. Een kaartje voor m’n kantoor van ‘Rockstyle’ waar op staat: stay focused en de steen fluoriet, schattige kaartjes van Eef Lillemor, ook voor het kantoor. Het boek voel je fantastisch iedere dag en het boek sell your stuff online. Ook kocht ik nog wat cadeautjes voor een lief baby’tje waarbij vriendlief, Candy en ik na Flavourites op kraamvisite gingen.

flavourites live feest
Marieke maakte een lekkere bodycreme bij diy soap. Het rook hier super lekker. Net zoals een frisse, bloemige geurenwinkel. 🙂
flavourites live feest
Voor de baby ging ik aan de slag bij “my paper station.” Daar maakte ik deze leuke letterslinger. Rara kanariepiet, hoe zou de baby heten? Marieke maakte deze leuke foto, dankjewel!
flavourites live feest
Voor de kleine meid kocht ik ook deze super schattige washand bij ‘4 natural kids’. Alleen om neer te zetten is die al te leuk!
flavourites live feest
Bij woonwinkel Siep (daar moet je echt even neuzen) kon ik het niet laten om een foto te maken van deze leuke toilettas. “Things to make me look damn good” haha, ik vind ‘m leuk! Zou alleen niet weten wat ik met NOG een toilettas zou moeten doen. Ik kan elke dag van de week een andere toilettas pakken, ook wel twee weken lang. Dus ik ben zeer verstandig geweest, schouderklopje voor mezelf, heb alleen een foto gemaakt en heb er nu spijt van dat ik deze leukerd niet gekocht heb…
 flavourites live feest
Oke. Ik wil zo’n schommel. Hoe leuk is dit? Zo groot! Zo leuk! Je kunt er met 2 personen op. Of met een beetje proppen nog meer. Leuk he?
flavourites live feest
Tussendoor at ik een vuurbrood. Dit is een soort ronde tosti die ze tussen twee pannetje roosteren op het vuur. Ik had de variant: desembrood met geitenkaas, pecannoten, vijgencompote, knoflook en rozemarijn. En dat was eigenlijk best wel heel erg lekker!
flavourites live feest
Hier kon je je eigen Kokedama maken, ook wel Japans voor mosbal. Leuk om op te hangen en erg gaaf dat je hem zelf kunt maken.
flavourites live feest
Kijk deze leuke poster wand. De quote “de wereld is mooi omdat jij er bent” vind ik erg mooi. Ook de flamingo rechts bovenin zou ik wel aan de muur willen hebben hangen.
flavourites live feest

Ik had mijn camera meegesleept. Eenmaal daar ontdekte ik dat ik m’n batterij nog in de lader thuis had zitten. Ook heel handig. Deze foto’s zijn dus gemaakt met mijn Iphone en donders die zijn zo slecht nog niet. Al zeg ik het zelf. Deze hierboven is gemaakt bij ‘luchtplantjes.nl’ waar je, je zou het niet denken, allerlei luchtplantjes kunt kopen.

Er waren 100 webshops aanwezig op het Flavourites feest. De hele lijst kun je vinden op de website. Het was er gezellig druk. Niet zo druk dat je nergens bij kon, gewoon gezellig druk! Ik weet in ieder geval één ding zeker: eind november ga ik zeker naar Flavourites live! 😀

Ben jij weleens bij Flavourites geweest?

 

Liefs, Anne

 

Geen zin om een reactie achter te laten? Geeft niet! Klikken op het hartje hieronder vind ik al erg leuk, hihi.

Join the discussion

  1. Marieke

    Wat een leuke blog heb je er van gemaakt. En graag gedaan hoor. Deed het graag. Jij nog bedankt voor het kaartje.
    Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #22 – waterpokken en de bruiloftMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge