want simpel is veel leuker!
simple thoughts - always something to be grateful for
LoveQuotes

Quote van de week

Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn. Soms wordt dat even vergeten, tijd om er even bij stil te staan! Waar ben jij dankbaar voor?

Liefs Anne & Sharon

Join the discussion

 1. SimpleThoughts

  Ik ben dankbaar voor een heleboel dingen. Ik ben blij met mijn vriend, familie en vrienden om mij heen, de kansen en keuzes die ik heb gemaakt (jep, zelfs de minder goede, al heeft dat wel even geduurd voordat ik daar dankbaar voor was) en dat ik mijn eigen “thuis” heb samen met mijn vriend! Heel veel dus, aangezien dat nog niet eens alles was hihi.

  Liefs, Anne

 2. SimpleThoughts

  Ik kan me volledig aansluiten op waar Anne dankbaar voor is. Afgelopen weekend was een goed weekend: gezellige dingen doen met familie en vrienden en vooral veel lol hebben. Daarbij ben ik ook heel blij met m’n werk. Het is leuk werk, leuke collega’s en de dagen vliegen voorbij.

  Liefs, Sharon

 3. Margo

  Ook ik ben dankbaar voor heel veel dingen!
  – Mijn vriend, vrienden en familie natuurlijk.
  – dat ik de mogelijkheid heb elke zaterdag paard te
  rijden op het liefste en leukste paardje van de hele
  wereld.
  – Dat ik in April 2015 de kans krijg om naar Australie te
  gaan!
  – Nog honderenduizend meer dingen die ik hier niet
  allemaal kan opnoemen, waarvan natuurlijk nog 1
  belangrijke: dit blog waar ik allemaal leuke ideeën
  vandaan kan halen!

 4. Pingback: Quote van de week - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge