want simpel is veel leuker!
LoveQuotes

Snowflake quote van de week

We are like a snowflake, all different in our own beautiful way. Mooie en toepasselijke quote, zeker nu ik lekker in de sneeuw zit in Oostenrijk! Dol ben ik op sneeuw, zodra de eerste vlokjes vallen zit ik met m’n neus tegen het raam aan gedrukt (nou, bijna tegen het raam, ramen lappen is niet mijn favoriete klusje). Op zolder is het nog mooier, daar vallen de vlokjes op het schuine raam. Geweldig vind ik het om te kijken naar de vlokjes die allemaal even prachtig en toch heel verschillend zijn.

Eigenlijk is dat ook zo bij mensen: Iedereen is verschillend, maar iedereen is ook mooi. Op hun eigen manier, van binnen en van buiten 🙂

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge