want simpel is veel leuker!
simple thoughts candys avonturen disney film
CandyDog

Candy’s avonturen

Ik vind het super leuk om te zien dat jullie net zo dol zijn op Candy als ik. Oké waarschijnlijk niet zoooo dol als ik op haar ben, maar de artikelen worden goed gelezen en ik krijg leuke reacties.

Op Instagram valt ze ook in de smaak, dus wil ik eigenlijk vaker een artikel plaatsen over Candy. Foto’s maak ik natuurlijk genoeg (logisch, met zo’n lief snoetje) en hondenfoto’s zijn toch ook hartstikke leuk?!

Candy’s avonturen

simple thoughts candys avonturen candy hond tv kijkenTelevisie kijken is erg leuk, zeker als het National Geographic is en het over wolven en poolkonijnen gaat. Mevrouw vond het reuze interessant en ik weet weer een heleboel meer over poolkonijnen.

simple thoughts candys avonturen grote takHoe bedoel je deze tak is te groot voor mij?! Ze heeft meerdere pogingen gedaan om de tak te verslepen, uiteindelijk was erop kauwen voldoende totdat er een ander hondje aankwam, die was natuurlijk veel interessanter…

simple thoughts candys avonturen candy hond sterilliseren Ah, gossie.. Candy is gesteriliseerd! Ze was echt heeel zielig, kijk nou hoe zielig ze er bij ligt! Na het ophalen heeft ze tot 7 uur ’s avonds gejankt, ik denk van de narcose. Ze wilde niet eten, slapen, drinken of geaaid worden. Gelukkig ging het de volgende dag al stukken beter en werd ze ook weer wat vrolijker!
simple thoughts candys avonturen candy rockyJa, wie is Candy nou?! Links is Rocky, Candy’s vriendje of broertje zoals sommige denken (toch schelen ze echt 4 maanden en komt Candy echt niet uit Nederland). Qua vachtkleuren lijken ze heel erg op elkaar, Candy heeft alleen een gladdere vacht. Ze lopen ook bijna hetzelfde en van een afstand is alleen de pluimstaart van Rocky anders dan die van Candy! Ze vinden elkaar erg leuk en zijn gezellige speel en wandelmaatjes (en de baasjes ook hihi).
simple thoughts candys avonturen candycrush Joehoe, is daar iemand?! Joehoeeee!

simple thoughts candys avonturen disney film Zo baasje, zo hondje. Gek op Disney! Toen er een Disneydag op tv was zat Candy aan de buis gekluisterd bij Frank en Frey. Stiekem vind ik deze film helemaal niks, maar het was alleen al leuk om te zien hoe zij er echt naar keek en haar oortjes alle kanten opgingen.

simple thoughts candys avonturen uitlaatserviceJippie, we gaan gezellig mee wandelen met de uitlaatservice! Als mijn ouders niet kunnen hebben we een plan B nodig, maar er moest natuurlijk eerst even proef gewandeld worden. In de auto is het geen probleem, zolang ze maar lekker naar buiten kan gluren.
simple thoughts candys avonturen honden uitlaatserviceIn het begin waren de nieuwe hondjes wel een beetje spannend en bleef ze dicht bij ons, maar na een tijdje rende ze al gezellig mee. Ondertussen is ze al wat vaker mee geweest en is ze heerlijk aan het spelen en rennen.
simple thoughts candys avonturen hondenkarMet kerst hebben we een Doggyride mogen lenen. Het fietst wat zwaarder, maar zo konden we wel allebei een glaasje van het een of ander drinken. Mevrouw zat heerlijk in haar koets en wuifde nog net niet naar iedereen. Het ritsje dicht was wat minder leuk, maar zo naar buiten kijken is natuurlijk geweldig leuk!

simple thoughts candys avonturen hond en katWat doe je daar?! Dit is Jip, die de staart wel errug leuk vind. Candy vond de staart van Jip ook erg leuk, maar allebei snapten ze nog niet helemaal dat elkaars staarten pakken niet zo leuk is.. 😉

simple thoughts candys avonturen honden kong frisbeeHIEPERDEPIEP WOEFAAA! Candy is alweer 1 jaar! Helaas moeten we nog even goed oefenen met lief zitten met een feesthoedje op, het was namelijk zo’n leuk foto idee, Ook het rustig blijven als we een nieuw speeltje cadeau krijgen moeten we nog even aan werken, maar ze is nu officieel geen puppy meer! Ohjee, ik zeg heel vaak puppy tegen haar, kan dat dan nog wel?!

 

Ik ben wel erg nieuwsgierig: vind jij het leuk om meer te lezen over Candy?

 

Liefs, Anne en een pootje van Candy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge