want simpel is veel leuker!
simple thoughts diy onderzetters
DIYHome

DIY kurken onderzetters

Niet zomaar onderzetters. Nee, kurken onderzetters waar je glas graag op zou willen staan en het allerleukste is dat iedereen dit kan. Echt waar!

Je hebt alleen wat geheime wapens nodig. Ik noem ze washitape (of gebruik schilderstape) en een liniaal. Verder heb je watervaste stiften of verf (en een kwast) nodig. Met stiften blijf je wat kurkstipjes zien, wat ik juist wel wat vind hebben. Met verf krijg je een betere dekking. Oja en je hebt natuurlijk de onderzetters nodig. Deze komen van de Ikea en kosten €0,99 voor 4 stuks.

simple thoughts diy onderzetters

DIY Kurken onderzetters

Aan de slag! Bedenk een leuk patroon of leef je gewoon lekker uit. Plak wat stukken af met het tape en schilder of kleur de rest van de onderzetter in. Haal het tape er gelijk en voorzichtig af. That’s it!

simple thoughts diy kurken onderzetters versierenStipjes kun je ook makkelijk stempelen met een potlood waar een gum opzit. Het stempelen doe je dan met de gum. Ook leuk en simpeler dan simpel: plak de helft van de onderzetter af en kleur de andere helft. Ik heb alleen zwart gebruikt, maar je kunt natuurlijk allerlei kleuren gebruiken of combinaties maken. Laat het wel goed drogen tussendoor.

simple thoughts diy kurken onderzetters pimpenLaat de onderzetters even drogen en tadaaa je eigen super simpele Ikea hack: kurken onderzetters die niemand anders heeft! Leuk om zelf te houden, maar ook om cadeau te geven bijvoorbeeld bij een housewarming.  🙂

simple thoughts diy kurken onderzetters little lovely company ijsjes

Kurken onderzetters beschilderen is natuurlijk ook leuk om samen te doen. Koppie thee en koekjes erbij, gezellig! Deze ijsjes onderzetters moest ik ook gewoon even laten zien, zijn ze niet super lief?!

 

 

Wat vind je van deze DIY voor kurken onderzetters? Ga je zelf ook aan de slag?

 

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge