want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-kerstwoefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-candy-woefeltje
CandyDog

Kerst woefbox fotoshoot – achter de schermen

Candy kreeg de speciale Kerst woefbox en we geven jullie een kijkje achter de schermen, tijdens het maken van de fotoshoot!

Zoals jullie allemaal weten zijn Candy en ik woefbloggers en schrijven wij voor Woefbox. Meestal plaats ik de review van de box ook op Simple Thoughts, maar deze keer doen we het een beetje anders. Het maken van de foto’s is namelijk best wel een klus, zeker met een hond die door het dolle heen is van al het lekkers en leuks wat in de box zit. Dus laten we jullie meegenieten van de fotoshoot. Een kijkje achter de schermen, de woefbloggers in actie!

Wil je precies weten wat er allemaal in de Kerst Woefbox zat? Neem dan een kijkje op woefbox.nl!

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-woefeltje-candy

Het maken van deze foto, ging niet al te makkelijk. Candy wilde liever gelijk de doos open maken.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-hond-woefeltje

Zo rende ze rondjes om de box heen en sloop achter de doos en onder de Kerstboom door. Onze mooie Kerstboom kun je hier trouwens bewonderen.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-gekke-neus-woefeltje

Ook hoopte ze de lekkere geuren op te snuiven door het kiertje. Ze lijkt net zo’n miereneter met dat neusje zo. Haha.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-woefeltje

Toen ze eindelijk netjes lag en bleef liggen, zat er een Kerstbal in de weg. Hij wiebelde de hele tijd tegen haar oren aan. Daar moest ze dus even wat aan doen. Treur niet, er zijn geen Kerstballen gesneuveld tijdens deze shoot!

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-woefeltje-kerst

In de allereerste foto heeft ze een schattig mini Kerstmutsje op. Hier kijkt ze alsof ze het verschrikkelijk vind. Dat is ook wel een beetje waar, want ik had het elastiek over haar oor gedaan. Dat vind Woefeltje maar niks!

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-duvo

Met Kerst was het eindelijk tijd om de Woefbox uit te pakken en daarna tijd om alles op de foto te zetten. Ik weet dat het schattig is als ze even haar neusje laat zien, maar het is niet altijd even handig. Ik wil namelijk ook wat foto’s zonder Candy.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen

“Ahh, toe?! Dit ruikt zoooo lekker!” Dit is trouwens een super leuk product. Een kruidenmolen voor een snufje “zout” over het hondeneten.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-biscuits

“OH MY DOG! Wat is dat? Het ruikt ge-wel-dig!” Candy is verliefd op deze biscuitjes. Meestal blijft ze redelijk rustig en springt ze af en toe op tafel zoals op de foto om even te kijken en te ruiken. Bij deze ging het een klein beetje anders. Lieve Woefeltje was aan het racen om de tafel. Sprong op en weer laag, rende naar mij, weer naar de andere kant en sprong weer omhoog. Juist.

simple-thoughts-kerst-woefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-zalm-strips-bfyf

En dan hebben we nog haar tweede liefde, ze doet een moord voor deze strips die al een keer eerder in de box zat. Ze blijft rustig op 1 plek, maar wel de hele tijd met de voorpootjes op tafel en haar neus bij de zak. Ik hoor je nu denken, LAAG! Dat doet ze ook wel als ik dat zeg, maar het is ook zo leuk voor de foto’s.. 😉 Gelukkig doet ze het niet als we zelf aan het eten zijn, haha!

simple-thoughts-kerstwoefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-zalm-strips-woefeltje

OOPS! Er was zomaar ineens een hapje van 1 strip af! Die heeft ze hier net gepakt, hahaha!

simple-thoughts-kerstwoefbox-fotoshoot-achter-de-schermen-speeltje-woefeltje

Als laatste moeten jullie deze “walvisduik” nog even bewonderen. Ze laat zich dan echt achterover vallen zoals een walvis doet, zooo graag wou ze spelen met het linker speeltje. Hier ben ik een beetje schuldig aan, want ik kneep er per ongeluk (echt waar) in en toen liet het beertje een hele lange pieeeep horen. Oops.
Wil je weten wat er nog meer voor leuks in de speciale Kerst Woefbox zat? Lees dan hier de review die ik met Candy geschreven heb.

 

Liefs, Anne

 

Leuke fotoshoot, maar geen tijd voor een reactie? Geeft niet! Klik dan even op het hartje hieronder. Dan vind jij het leuk en wij ook 😉

 

Join the discussion

  1. sammie

    Whahaha geweldig! Het is duidelijk dat ze niet kon wachten op al dat leukst en lekkers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge