want simpel is veel leuker!
simple thoughts puppy candy
CandyDog

Welkom, puppy Candy!

Wieehoeeeee we hebben een puppy! Na een lange, lange zoektocht hebben we eindelijk een kwispelend, superlief hondje gevonden. Welkom, puppy Candy!

Candy komt uit Spanje, via hondenopvang de Pannehoeve is ze samen met haar broertje, zusje en moeder een paar maanden geleden naar Nederland gekomen. Zij helpen honden die in moeilijkheden zitten of die hulp nodig hebben, zowel Nederlandse honden als buitenlandse honden. Toch wel een fijne gedachte, je helpt een hond en krijgt er een lief familielid erbij 🙂

Nadat we een kijkje genomen hadden bij Candy (en we haar stiekem al gelijk wilde meenemen) hebben we afgelopen zaterdag Candy opgehaald. Officieel heet ze Candise trouwens, maar dat vinden wij niet zo leuk klinken. Candy klinkt net wat leuker en haar moeder heet ook Candy.

Ik vond het toch wel een beetje spannend, zou het allemaal gelijk goed gaan? De hele woonkamer werd besnuffeld en ze at met smaak haar bakje leeg. Yes, goed teken! De eerste nacht ging eigenlijk ook super: om 7:15 een beetje piepen. Een beetje jammer dat dat op zondagochtend was, maar goed aangegeven van haar want ze moest een mega grote plas doen!

Ik zal proberen jullie niet te overladen met te veel foto’s, maar dat is erg lastig hihi.

simple thoughts puppy candy hond

Ze is lekker rustig, maar ook dol op spelen en lekker gek doen (achja wie niet?). Dit kussen ligt voor het raam van de tuin en ze ligt daar graag om te spelen, te doezelen, maar ook om te kijken naar de spelende vogeltjes.

simple thoughts puppy candy pup

Ze is nu ongeveer 40 centimeter hoog en ze is 6 maandjes jong.

simple thoughts puppy candy speelgoed

Lekker aan het slapen met een knuffeltje (die nu wel een oortje mist). Deze foto deelde ik al op Instagram, leuk als je Simple Thoughts daar wil volgen. Ik beloof niet alleen foto’s van Candy te plaatsen, want ondertussen heeft ze haar eigen Instagram gekregen, vol met Candy spam: woefeltje!

simple thoughts puppy candy hond park vogel

Wandelen en een kraai bewonderen, hihi. Met haar mooie roze Beeztees halsband. 😀

simple thoughts puppy candy hond bos wandelen

Haar oogjes doen me echt denken aan “Puss in boots”, de gelaarsde kat uit Shrek.

simple thoughts puppy candy

Ohja, haar eigen spiegelbeeld is het enige waar ze echt tegen blaft. Aangezien we 3 deuren met glas hebben en de schuifpui waar haar kussen tegen aan ligt went ze er gelukkig wel snel aan.

simple thoughts puppy candy candycrushpuppy

Lekker op de bank, dat mag ze alleen als haar dekentje er ligt. Zo schattig, haar voetje met witte teentjes, hihi!

simple thoughts puppy candy

Vanaf de bank kun je ook heeeeerlijk de tuin in turen. Kijk dat snoezige gezichtje van onze #candycrushpuppy

 

Ondertussen zijn wij al helemaal aan onze puppy Candy gewend en hopelijk zij ook aan ons 🙂

 

Liefs, Anne

Pssst: we zijn alweer een hele tijd verder en nog steeds gek op dit lieve snoepje. Hier kun je alle artikelen over haar vinden.

Join the discussion

 1. Esmeralda

  Oh wat een schatje! Gezellig he een hondje in huis

 2. Pingback: Heart quote - Simple Thoughts

 3. Pingback: Beeztees mix & match - Simple Thoughts

 4. Irene

  Wat een schatje! Wij hebben ook een hondje uit Spanje, maar dan via Sphoek. Het is in het begin heel spannend, maar oh wat een hoop moois krijg je ervoor terug. Jou hondje lijkt wel wat op de onze, beetje hetzelfde formaatje, en dezelfde soort oren!

  • Anne

   Ooh wat leuk! Ik ga snel even snuffelen of ik een fotootje kan vinden 😉 Candy is ondertussen (ze is nu 2) al wel wat groter geworden hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge