want simpel is veel leuker!
simple thoughts vaderdag tips
Cadeau

Vaderdag tips

Arrgh, ben jij ook altijd een beetje inspiratieloos voor vaderdag? (Of eigenlijk altijd voor mannencadeaus?) Hopelijk kan Simple Thoughts je met deze vaderdag tips een handje helpen!

Waarom is het altijd zo moeilijk om voor mannen een cadeautje te vinden? Waarom vinden ze tierenlantijntjes niet gewoon heel erg leuk? Verder dan een douchepakketje, geurtjes of wat lekkers om te snacken kom ik vaak niet. Behalve deze vaderdag, hoop ik dan.

 

Boeken

simple thoughts vaderdag tips pap vertel eensJep, boeken lezen is leuk. Je kunt er lekker om lachen, een stukje slimmer van worden of even helemaal wegduiken in een spannend boek. Je kunt natuurlijk aankomen met een boek die hij anders ook zelf zou kopen, maar waarom niet een keer met wat anders? Het boek Pap, vertel eens is extra leuk. Het is namelijk een invulboekje met allerlei leuke vragen waar je het anders misschien niet over zult hebben.

Zo kun je je vader nog eens extra goed leren kennen en de leuke verhalen nooit meer vergeten en papa ook niet, mocht hij last hebben van het jaartje ouder worden. Het allerleukste is nog wel dat het een cadeau is wat ook een cadeau voor jezelf is, want met het ingevulde boek heb je een prachtig cadeau van je vader gekregen! Papa blij, jij blij! Ik ben dol op cadeautjes en zie hier de win-win situatie wel van in.. 😉

 

Een gezellig uitje

Je kunt natuurlijk ook iets gezelligs gaan doen! Wat dacht je van karten? Of met z’n allen naar een pretpark? Ontsnappen uit een Escaperoom? Mountainbiken? Of misschien heeft je vader altijd al een keer willen golfen?

 

Mr. Barbecue

simple thoughts vaderdag tips Barbecook KippenvleugelhouderStaat jouw vader ook altijd met uiterste precisie het vlees in de gaten te houden? Om daarna een perfect stukje vlees op tafel te zetten? Of kan je vader juist wel wat hulp gebruiken bij het bereiden van dat perfecte stukje vlees? Er zijn allerlei leuke accessoires voor de barbecue te vinden. Wat dacht je van speciale handschoenen, een Barbecook kippenvleugelhouder (ja, dat bestaat echt), een goede barbecue tang of een pizzaset, met pizzasteen, pizzasnijder en een pizzaschep? Hmm, barbecuepizzaaa!

 

Spelletjes

Speelt je vader graag spelletjes? Er zijn genoeg spellen te vinden en tussen al deze spellen zit vast wel een leuke die hij nog niet kent. Is je vader meer van het gamen of zelfs het online gamen? Misschien kun je een leuk nieuw spel vinden of tegoed voor het online spel (zodat hij extra snel die racewagen kan kopen zonder eerst 10 wedstrijden te winnen zonder crashen..).

 

Homemade

simple-thoughts-cranberry-blondies-recept
Zoals ik al vertelde met moederdag zijn moeders gek op de zelfgemaakte werkjes, misschien is dat ook wel zo met vaders.. Dus bak een taart, dat hoeft echt niet moeilijk te zijn, maak een pennenbak van zelfdrogende klei die wel blijft staan, kook zijn favoriete maaltje, of versier een fotolijstje met een leuke foto. Misschien dat je de glitters nu beter achterwege kunt laten, maar paps vind het vast een lief cadeau!

 

En de allerbelangrijkste tip die ik je mee kan geven: rustig aan, het gaat om het gebaar niet om hoe groot het vaderdag cadeau is. Laat gewoon weten dat je blij bent met je vader. Dat kan zelfs al met het geven van een kaart of een hele dikke knuffel! 🙂

 

Wat geef jij jouw vader met vaderdag cadeau? Alle extra tips zijn van harte welkom!

Liefs, Anne

 

Join the discussion

  1. Edwin

    Of natuurlijk bloemen! De man tegenwoordig is ook blij met bloemen en planten

    • Anne

      Daar heb ik helemaal niet aan gedacht Edwin! Worden mannen echt bij van een bos bloemen? Of eerder van een stoere plant..? Misschien denken wij gewoon te moeilijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge