want simpel is veel leuker!
simple thoughts cadeautjes hema vaasjes klok
Persoonlijk

Verjaardags cadeautjes

Oh, wat ben ik verwend met mijn verjaardag! Zooooveel leuke cadeautjes! Ik moet ze gewoon even showen aan jullie..Zoals ik in het artikel over de lekkere verjaardagstaartjes al heb beloofd, na dit artikel probeer ik het in 2016 niet meer over mijn verjaardag te hebben (ook al is jarig zijn gewoon hartstikke superduper leuk). Mocht je mijn cadeautjes ook heel erg leuk vinden, er staan linkjes bij naar de webshop. Linkjes? Hoe en waarom lees je hier.

simple thoughts cadeautjes lightbox little lovely compagnylightbox van a little lovely compagny, een lamp waar je letters en symbolen voor kan schuiven. Helemaal leuk om telkens een andere quote te showen. Ik heb ook nog het symbolenset gekregen met allerlei leuke plaatjes zoals die schattige cadeautjes.

simple thoughts cadeautjes slowcookerE I N D E L I J K. Na jaren zeuren heb ik dan eindelijk een slowcooker! ’s Morgens gaat je eten erin en als je na werk thuis komt is je heerlijke maaltje klaar! Makkelijker en lekkerder, want door het langzaam garen krijg je heeeerlijk zacht vlees. Hmm! Het is nog even uitproberen, maar met het leuke receptenboekje met 500 slowcooker recepten en een Pinterestbord vol met ideetjes moet dat gaan lukken!

simple thoughts cadeautjes hema vaasjes klok2 schattige vaasjes van Hema en een wauwie Disney klok gemaakt door mijn schoonmoeder.

simple thoughts cadeautjes disney klokKijk nou! Is hij niet geweldig mooi? Met een schattige Minnie en Mickey, een mooie Disney quote en hij heeft zelfs lampjes! De klok doet me denken aan Peter Pan. Je weet wel als ze op de Big Ben staan (De tweede ster links en dan rechtdoor tot het ochtend wordt..). Nu alleen nog even een heel mooi plekje zoeken om de klok neer te zetten!

simple thoughts cadeautjes wereldkaart kurkEen wereldkaart van kurk!! Deze komt in het trapgat te hangen (de volgende grote klus) met leuke reisfoto’s erbij. Je kunt hem ook gebruiken als prikbord..

simple thoughts cadeautjes verjaardagVerder heb ik nog een heleboel kaartjes gehad, centjes, lekkere dingetjes, een magazinehouder (ook voor de trap), een transfermarker, autobanden en een leuke stolp (helaas niet op de foto).

 

Lieve allemaal, dankjulliewel ik ben heel erg verwend met een boel gezelligheid en prachtige, leuke en handige cadeautjes 🙂

 

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge