want simpel is veel leuker!
derde blogjaar Simple Thoughts
Persoonlijk

Hoera, 3 jaar Simple Thoughts

Hieperdepiep hoeraaaaa! Vandaag bestaat Simple Thoughts alweer 3 jaar. Ik herhaal: 3 JAAR!!! Tijd voor een feestje waarbij Simple Thoughts haar blogverjaardag viert en natuurlijk een kijkje neemt op het afgelopen blogjaar.

Ik weet het nog goed. Meer dan 3 jaar geleden werd de droom om een blog te beginnen werkelijkheid. Creatief bezig zijn en zoveel kwebbelen als ik wil zonder dat iemand er gek van kan worden. Hihi. Aan de ene kant voelt het als heel kort geleden en aan de andere kant als een eeuwigheid. Ik heb het gevoel dat ik ook al zoveel dingen gedaan heb met en voor het blog. Het is echt waar: time flies when your having fun!

 

Een terugblik

Het afgelopen jaar was denk ik het rustigste blogjaar voor mij. Ik verloor mijn baan en had daar echt wel even een grote dip door gekregen. Daarna kreeg ik een leuke nieuwe baan, waar ik nu alweer ruim 4 maanden werk. Dit was alleen wel heel erg wennen. Daar heeft het blog ook een beetje onder geleden. Ik had gewoon even geen inspiratie en zin om dingen te maken of artikelen te schrijven.

Ook in de zomervakantie heb ik wat rustiger aan gedaan. Soms merk je gewoon dat je dat even nodig hebt. Even en rustigere periode. Dat betekend niet dat ik geen zin meer heb in bloggen en dat ik ga stoppen. Helemaal niet, het was gewoon een rustiger jaar dan het jaar daarvoor.

 

Het derde blogjaar waarin…

simple-thoughts-finding-dory-disney-levenslessen-blogjaar

 • Er na jaren en jaren en jaren en nog meer jaren van wachten eindelijk een vervolg kwam op 1 van mijn lievelings Disney films. Ik bekeek Finding Dory in de bioscoop en vertelde uitgebreid over alle levenslessen die je van dit blauwe visje kunt leren.
 • En ik ben superblij ben want ik heb DE koffiepot van Dory (zie afbeelding hierboven). Helemaal blij! Het word dus hoog tijd om het Disney artikel te updaten.
 • Het blogjaar waarin ik alweer het 12 jarige samenzijn met vriendlief mocht vieren. 29 september is dat alweer 13 jaar, wat ik stiekem een heel gek getal ben, zonder dat ik bijgelovig ben…
 • Er een nieuwe verslaving ontdekt werd: handletteren.
 • Ik gezellig met de leukste feestwebshop Musthave Party naar de Love & Marriage beurs ging. In een mintgroene tutu! 😀

simple-thoughts-kerstpakket-verrassing-blogjaar

 • Het heel fijn vond dat er iemand even extra aan mij dacht. Na jaren geen Kerstpakket en een nogal vervelende afsluiting van mijn vorige baan kreeg ik toch een Kerstpakket van een superlief vriendinnetje en zelfs aan Candy werd gedacht! Zo besef ik nog eens extra hoe blij ik ben met de lieve mensen en familie om mij heen. Wat een rijkdom 🙂
 • Jullie mochten onze verzamel Kerstboom zien, met Disney ornamenten en een herinnering aan mijn oma. Ik beloofde ook om te vertellen over ‘oma’s kastje’. Dit heb ik nog niet gedaan. Ik geloof niet dat jullie al die tijd in spanning zitten te wachten, maar ik ga er zo snel mogelijk over vertellen. Nu echt beloofd, hihi.
 • Werkzoekende is een negatieve term. Aangezien het glas bij mij altijd halfvol is noemde ik mijzelf ‘gelukkig werkzoekende‘. Ook al was de weg naar de nieuwe baan hobbelig. Ik heb een baan gevonden en zit in een erg leuk team. Iets wat ik eigenlijk een beetje eng vond, na meer dan 10 jaar met twee vaste collega’s gewerkt te hebben. Die overigens nu gepromoveerd zijn naar vriendinnen!
 • Ik me af vroeg waarom honden je altijd zo gek aankijken tijdens het schijten. Ik zocht het uit en vertel je er alles over. (klik).

 

En het blogjaar waarin…

wintersport stubaital neustift tirol oostenrijk

 • Ik mijn verjaardag op wintersport mocht vieren. Als ik ergens gek op ben dan is het op sneeuw en op jarig zijn. Dubbel feest dus! Daarom trakteerde ik via een winactie op Koekjesdeeg bonbons. De winnaar heeft hier heerlijk van gesmuld!
 • Samen met een vriendinnetje ging ik naar de voorpremière van Belle en het Beest. Super gaaf!
 • Candy kreeg haar eigen Instagram. Je kunt haar avonturen daar volgen. Ik moet haar wel helpen met het plaatsen van de foto’s, helaas. 😉
 • Er kwam iets nieuws op het blog: de Crea-Hop. Binnenkort komt er weer een editie aan. Ben je een blogger en denk je “wiehoee ik wil mee doen”? Meld je dan vast aan bij de speciale Facebookgroep.
 • Ik mocht de co-host zijn bij het Blogfeestje. Super leuk om dit te mogen doen!

unicorn rocky road

 • Er kwam een sprookjesachtig recept online: Unicorn Rocky Road. Er kwamen natuurlijk wel meer recepten online het afgelopen blogjaar. Denk aan recepten gemaakt met Nestlé producten, koekjesdeeg bonbons of een pompoentaart. Die kun je allemaal bewonderen op de afdeling FOOD en natuurlijk lekker zelf maken.
 • Iets nieuws op Simple Thoughts: de Instagram terugblik. Niet alle volgers hebben Instagram of Facebook. Met deze terugblik kunnen jullie toch meegluren wat ik allemaal heb uitgespookt en welke foto’s ik op Instagram heb gezet. Zelf vind ik het ook wel leuk om zo even terug te kijken op de afgelopen tijd
 • Shoppen en webshops bezoeken op het Flavourites Feest. Een gezellig shopuitje.

En als laatste is dit het blogjaar waarin ik ook dit jaar weer trakteer. Daar vertel ik jullie overmorgen meer over. Als je heel goed kijkt kun je het cadeautje zelfs al zien! Meer vertel ik jullie nu niet, ik ga feestvieren. Tot overmorgen!

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Marian B

  Van harte gefeliciteerd! Lekker feesten!

 2. Sabrina

  Gefeliciteerd! Wat een tijd zeg! Je hebt een mooi overzicht gemaakt. Wat leuk dat kerstpakket ☺️

 3. Marieke

  Gefeliciteerd!!! Op naar een nieuw blogjaar met veel creatieve blogs en creahops! X
  Marieke onlangs geplaatst… Metamorfose -Girlsroomtour in foto’s My Profile

 4. Sammie

  Veel mooie hoogtepunten! Gefeliciteerd met je blog verjaardag!

 5. Roelina

  Alsnog bij deze van harte gefeliciteerd, leuk zo’n overzicht!

 6. Will

  Van harte gefeliciteerd met de eerste 3 jaar en ik hoop dat het er heel veel meer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge