want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-visitiekaartje-blog-verbouwing
Aboutover Simple Thoughts

De grote blog verbouwing

Tadaaaaaa! Daar is ze dan: Simple Thoughts in haar nieuwe jasje! Kijk je mee naar alle mooie veranderingen? 😀

Out with the old and in with the new!

Ik was best blij met de oude look, maar dit was niet helemaal “Anne”. Als je me niet kent zul je denken, wat stelt ze zich aan, maar helemaal Anne voelen is wel belangrijk. Het is belangrijk dat als ik mijn blog open denk: dat is mijn winkel! eh blog. Niet: Hoi blog. Tsja, en dat was het dus de laatste tijd. Gewoon niet helemaal Anne-ig, dus na 1 jaar en 9 maanden is het dan tijd voor een verbouwing. Een complete make-over!

Dit stond stiekem al wat langer gepland want ik had al centjes gevraagd voor mijn verjaardag. Dat was dus om dit nieuwe thema van te kopen. Zucht, en wat is ‘ie mooi hĂ©? Rustig, vrolijk, lief, stoer, gezellig, duidelijk en gewoon erg mooi! Voor het geval je denkt wat is in vredesnaam een thema? Dat is eigenlijk de indeling van het blog. Dus waar de foto’s precies komen te staan, hoe groot alles op het blog is, de knoppen, het menu, hoe de sidebar eruit ziet, etc.

 

Voor de mobiele fans is het misschien leuk om het blog een keer te bewonderen op een tablet, laptop of computer. Via de telefoon zijn er wel wijzigingen zichtbaar, maar niet zo duidelijk.

 

Nieuw logo

na

Dit was het oude logo en gelijk de oude bovenkant van het blog met het menu, maar bij een nieuw thema hoort ook een nieuwe stijl. Dus is er een nieuw logo gekomen! Na heel wat pietje precies opmerkingen van mij (eh, ja soms heb ik daar een beetje last van) is er iets heeeeel erg moois van gemaakt door Larissa. Neem vooral even een kijkje op haar site!

Bij Simple Thoughts moet ik altijd denken aan een (gedachten) wolkje, een simpel lettertype en iets liefs. Achja, en bij lief hoort roze, dat is natuurlijk logisch. Gooi dat allemaal bij elkaar en je hebt dit prachtige logo!

simple thoughts logo

Mooi he? Het is een beetje getekende stijl, alsof het met potlood gemaakt is! Ook heeft ze een mooie banner (dat plaatje wat boven aan het blog staat) gemaakt. Waar ook het Simple Thoughts wolkje weer in terug komt.

simple thoughts banner

Wat een lief wolkje he? En het leuke is dat je haar overal op het blog tegen komt! Zo kun je helemaal onderaan het blog in de “footer” de verschillende onderwerpen van het blog in een wolkje terugvinden. Klik in het menu op een onderwerp die je leuk vind en dan zie je het wolkje weer.

simple-thoughts-homeDeze afbeelding kun je bijvoorbeeld vinden bij “HOME“.
In de sidebar is mijn nieuwe foto te zien, met Candy natuurlijk 🙂 . Ook is de pagina over Simple Thoughts aangepast, hier staat nu meer informatie op over het ontstaan van het blog en wat dingetjes over mij! Ook is er een nieuwe pagina gekomen om je aan te melden als e-mail abonnee. Je krijgt dan een mailtje als er een nieuw artikel te vinden is op het blog, maar niet iedereen kon het altijd vinden. Nu staat het gewoon in het menu onder “ABOUT”, maar ook in de footer (onderin het blog) en in de sidebar.

Visitekaartjes

simple-thoughts-visitiekaartje-blog-verbouwingAls allerlaatste moet ik jullie nog even de visitekaartjes laten zien. Want wauwie die zijn ook al zo mooi! Ik wilde graag wat anders dan anders, standaard zijn visitekaartje horizontaal. Dus lekker dwars kies ik voor verticaal. Met het logo (zonder wolkje) op de voorkant met als achtergrond allemaal mini wolkjes. Op de achterkant staan de wolkjes met de onderwerpen er in en natuurlijk mijn e-mailadres.

Nou, volgens mij heb ik jullie nu alles verteld, kijk lekker overal rond en mocht je nog iets tegenkomen wat niet helemaal klopt laat het me dan even weten!

 

Nu ben ik natuurlijk wel heel nieuwsgierig: vinden jullie Simple Thoughts na de verbouwing ook net zo mooi als ik dat vind?!

 

 

Liefs, Anne

 

 

 

Join the discussion

  1. Sjoukje - meergeldminderstress.nl

    Mooi zeg, je thema en logo! Daar moet ik ook eens aan, een logo laten ontwerpen. Dit geeft in ieder geval goede inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge