want simpel is veel leuker!
simple thoughts moederdag front
CadeauDIY

Moederdag – last minute tips

Moederdag, de dag om het moederschap te vieren. Om je mama eens extra te verwennen en te laten zien dat je haar heel lief vind. Lees hier de (bijna) last-minute Moederdag tips!

De pastakettingen, verfhandjes en mooie tekeningen zijn geweest. Tijd voor wat andere leuke cadeautjes, die je vandaag nog voor elkaar kunt krijgen!

 

Kleine Cadeautjes

Echt, het gaat om het gebaar en dat je iets kiest wat je moeder leuk vind. Niet om wie het grootste en duurste cadeau meeneemt. Met liefde uitgekozen doet al een heleboel goeds ūüôā¬†. Hier wat cadeau inspiratie:

♥ Stel een lekker verwenpakketje samen of kijk eens bij de cadeaudozen, daar staan altijd leuke pakketjes bij!

‚ô• Koop een lekker luchtje, je moeders favoriete luchtje of eens heel wat anders!

‚ô• Geef een mooi bosje bloemen, de bloemist heeft er altijd genoeg staan en je kunt ze natuurlijk ook laten samenstellen met je moeders favoriete bloemen.

simple thoughts moederdag

‚ô• Een lieve kaart met een nog lievere tekst. Ook leuk met een uitnodiging erbij voor een dagje of avondje samen iets leuks doen.

‚ô• Maak een fotoboekje met leuke foto’s of geef een fotolijst cadeau met een mooie foto van jou en je mams!

‚ô• Mooi inpakken doet ook wonderen! Kun je het ondanks onze tips niet zo goed? Vaak kan het ook in de winkel voor je ingepakt worden en koop anders zo’n papieren cadeautasje, geeft net even wat leuker.

 

De keuken in voor moederdag

Bak iets lekkers! Maak bijvoorbeeld een lekkere taart of koekjes. Ben je niet zo goed in het bakken? Kijk eens bij de super simpele recepten. Met onze hulp en tips moet het echt lukken…¬†Denk bijvoorbeeld aan de¬†Havermout koekjes, een¬†Oreo-Choco taart of¬†zoals hieronder de¬†Cranberry Blondies.

IMG_3661.JPGMaak een lekker en lief hartjes ontbijtje! Ook als je niet meer thuis woont kun je dit natuurlijk regelen. Gezellig samen ontbijten is ook leuk!

simple thoughts valentijnsontbijt

DIY moederdag

Wat ik de hele week al hoor van de mama klanten, is dat ze het aller-allerleukste toch altijd de knutselwerkjes vinden! Dus waarom daar geen gebruik van maken? Aan de slag met die spaghetti ketting en vingerverf tekening of kijk eens bij de DIY afdeling voor wat “volwassen” knutselwerkjes!

Ook leuk, koop wat leuke waxinelichtjes houders en vul ze met je zelf gemaakte washi-waxinelichtjes!

Washi-waxinelichtjes

Hopelijk heb je wat gehad aan deze last-minute tips! Geef jij of je moeder helemaal niks om Moederdag? Dat kan natuurlijk ook, misschien heb je dan wat aan deze tips om zomaar eens iets cadeau te geven.

Ben je niet in de gelegenheid om bij je moeder op visite te gaan? Veel bloemisten hebben op Moederdag een bezorgservice en even gezellig bellen en bijkletsen is natuurlijk altijd leuk!

 

Wat geef jij met moederdag cadeau?

Fijn weekend!  Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge