want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-jarig-trakreert-winactie-verjaardag
LovePersoonlijk

Hoera, ik ben jarig en trakteer!

Happy birthday to me! Jeeej het is eindelijk mijn verjaardag, vandaag ben ik 29 jaartjes jong geworden en ik wil jullie graag een verjaardagstraktatie geven!

Ik vertelde jullie al 10 redenen waarom jarig zijn zo leuk is, dus nu kunnen jullie wel raden hoe blij ik ben om jarig te zijn. 😀 Het allerleukste is dat ik het mag vieren in de sneeuw. Ik ben gek op sneeuw, dus dat is een extra cadeautje. Aangezien er iets is met wie jarig is trakteert en ik jullie ook wil mee laten genieten van mijn verjaardag, trakteer ik! Aangezien ik niet iedereen blij kan maken met een verjaardagstraktatie (zou wel willen, maar dat lukt helaas niet) heb ik er een winactie van gemaakt.

 

Wat kun je winnen?

simple-thoughts-review-handlettering-doe-je-zo-karin-luttenberg

Weet je nog de review die ik schreef over het boek “Handlettering doe je zo”? Omdat ik zulke leuke reacties kreeg op de review van het boek, geef ik er 1 cadeau! Het is het perfecte boek om te beginnen met handlettering of als je net even wat meer wilt leren. Je doet er veel inspiratie in op en leert hoe je net even je kunstwerkje af kunt maken (lees hier de review nog even terug).

simple-thoughts-simpele-koekjesdeeg-bonbons

Verder wil ik ook graag echt trakteren op wat lekkers en meer dan 1 persoon blij maken met een cadeau. Dus kun je ook nog de lekkere koekjesdeeg bonbons winnen! Speciaal voor jou, gemaakt door mij! 😀 Leuk, makkelijk en lekker! Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt en wil je ze zelf maken? Het recept kun je hier terug vinden.

 

Wat moet je doen?

Eigenlijk vind ik de meeste winacties maar saai. Deel en win. Like en win. Bah! Aangezien verjaardagen niet saai zijn en winacties ook niet, wil ik er wat leukers van maken! Een soort feliciteer-win-actie. Feliciteer mij op een creatieve manier met een foto of video. Maak bijvoorbeeld een foto van je hond met een ballon (ik ben gek op honden, dus grote winkans 😉 ), of maak een foto van een (Simple Thoughts) baksel, een leuke selfie, een video, bewerk een foto met slingers en toeters of bedenk iets anders leuks. Het hoeft niet iets heel ingewikkelds te zijn, dat mag natuurlijk wel, maar het heet hier niet voor niks Simple Thoughts! Pak de ballonnen, taart, glitters en slingers er maar vast bij en wees creatief want de leukste verjaardagswensen winnen!

 • Maak een foto of video
 • Deel dit op Instagram of op Facebook met de #noggefeliciteerdAnne
 • Volg Simple Thoughts op Instagram of Facebook
 • Zorg dat je Simple Thoughts tagt in de foto (zodat ik het goed terug kan vinden)
 • Meedoen kan t/m 13 februari en op Valentijnsdag laat ik weten wie er gewonnen heeft

 

3, 2, 1, klaar voor de start, af! Ik ben benieuwd wat voor leuks jullie bedenken, ik ga weer even genieten van mijn verjaardag! 😀

 

Psssst! Bedankt voor het meedoen! Als je wil zien wat voor leuke creaties gemaakt zijn, neem dan even een kijkje bij de #noggefeliciteerdAnne (zowel op Facebook als op Instagram).

 

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!!! Aangezien ik echt geen artistiek talent heb, sla ik de winactie over.

  • Anne

   Dankjewel Tamara! Ahh, het zou leuk zijn als je mee doet. Het hoeft echt niet zo heel ingewikkeld! Neem anders een kijkje bij de #noggefeliciteerdAnne op Instagram of op Facebook, dan zie je wat voorbeelden 🙂

 2. Linda Raaijmakers

  Alsnog van harte gefeliciteerd Anne. Heppiej bursdeej toe joeeeeee! (Beetje vals gezongen maar het kwam wel uit het hart 😉 ) Ik heb zojuist een zelfgemaakte kaart geupload dus hopelijk is ie lekker origineel.

 3. Linda Raaijmakers

  Ik heb gisteren mijn creatie geüpload dus ik hoop dat ik straks extra kan oefenen op de verschillende lettertypes ?

 4. Cynthia

  Wat een vrolijkheid op een pagina. En uiteraard van harte gefeliciteerd nog. Ik doe niet mee hoor aan de winactie. Maar ik wil je graag nog wel even bedanken voor jouw reactie op mijn blog! Die worden zó gewaardeerd, dat er altijd een tegenreactie volgt op de reageerder! Toevallig, want op mijn blog draait het ook om simpel! Of eigenlijk heet het bij mij ‘Eenvoud.’ Liefs. 🙂

  • Anne

   Haha, dat ben ik: altijd vrolijk en zeker als het over m’n verjaardag gaat. Ik word altijd blij van reacties en laat die waardering door een reactie blijken, maar inderdaad die Facebook Comments maakt het niet erg makkelijk. Ik ga je blog zeker volgen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge