want simpel is veel leuker!
simple thoughts kleine zeemeermin stem
LoveQuotes

Kleine zeemeermin stem

simple thoughts kleine zeemeermin stem

“Het is zo oneerlijk wanneer je gek bent op zingen, maar geen kleine zeemeermin stem hebt gekregen”. Al denk ik trouwens vaak van wel hoor, zoals ik wel vaker hoop dat ik net als Ariël ben, maar nu zelfs Candy me af en toe gek aan gaat kijken begin ik er toch wel een beetje aan te twijfelen. Zo mooi als Ariël zal mijn kleine zeemeermin stem nooit worden, gelukkig hoeft dat ook niet. Ik word er vrolijk van dus hier gaat de muziek nog een tikkeltje harder en “zing” ik lekker mee.

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Vlijtig Liesje

  Ik snap wat je bedoelt. Ik kan ook niet zo goed zingen, maar soms voelt het gewoon fijn om lekker mee te bulderen.

  • Anne

   Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik net zo zing als Ariël 😉 lekker blijven bulderen hoor, is goed om te doen!

 2. Linda

  Dit doet me zo hard denken aan een gesprek wat ik een hele tijd geleden met mijn jongste zoon had. (Ik knip en plak hem even van Facebook);

  – Mama?
  Ja boeffie?
  – Doet je keel pijn?
  Ja, een beetje wel.
  – Wil je een liedje zingen?
  Dat is niet fijn als je een zere keel hebt boef.
  – Maar je klinkt zo mooi als je stem een beetje stuk is…

  Needless to say dat ik ondanks mijn zere keel heel veel heb gezongen voor schooltijd vanmorgen <3

  Yep, ik zing ook graag. En ondanks dat ik zeker niet podiumwaardig ben heb ik wel fans 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge