want simpel is veel leuker!
simple thoughts merci dat jij er bent
LoveQuotes

Merci dat jij er bent!

Af en toe mag je een lief iemand even in het zonnetje zetten. Een bedankje geven aan iemand die er altijd voor je is of je zo goed geholpen heeft. Ik wil graag een heleboel mensen bedanken, want zonder die mensen zou Simple Thoughts niet bestaan.

Of in ieder geval niet met de artikelen erop die ik graag zou willen. Er zijn namelijk projecten die ik zelf niet kan, al gaat het steeds een klein beetje beter met mijn hand.

Even een mini update: de Pulsed-RF behandelingen zijn gestopt, ik krijg nu om de zoveel tijd een behandeling met een Qutenza pleister, oftewel spaanse peper pleister. Het is een behandeling op de pijnpoli die liever klinkt dan die is, het voelt namelijk alsof je je hand op de grillplaat legt en hem niet weg kan halen en dat minimaal een uur lang, daarna blijft het nog een flink aantal dagen doorbranden. Gelukkig merk ik na 2 keer al wel weer wat verbetering! Dus we gaan zo door 😀

Voor het blog heb ik ideeën genoeg, of misschien wel veel te veel, maar ik kan ze niet altijd zelf uitvoeren. Toch komen deze projecten wel op het blog, want ik heb hulptroepen! Het is niet iets wat ik bij elk artikel vermeld, maar het is wel iets waar ik nog eens extra bij stil wil staan. Als eerste is er vriendlief, die niet altijd zin heeft, maar toch altijd helpt zelfs met het bakken. Ook zijn er vriendinnen en familie die gezellig komen freubelen met een kopje thee, koffie, koekjes en, als ze mazzel hebben, taart. Ik kan uit ervaring zeggen dat de DIY-projecten erg leuk zijn om samen te doen. 😉

 

Aan alle lieve helpers: Merci, dat jij er bent/jullie er zijn! Ik ben jullie erg dankbaar ♥

 

Liefs, Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge