want simpel is veel leuker!
BeautyVerzorging

Red Carpet – Addy van den Krommenacker (winactie)

Addy van den Krommenacker heeft zijn eigen parfum gelanceerd. Dit presenteerde hij tijdens zijn fashionshow lente/zomer 2015. Simple Thoughts was erbij!

In sauitnodiging fashion show #SimpleThoughtsmenwerking met Care Cosmetics, het bedrijf van o.a. Pupa, komt het parfum uit. Vandaar dat er bij de DA een hele mooie uitnodiging kwam voor de fashionshow! Het was dan wel de generale repetitie, maar het was zeker genieten!

Helaas kon Sharon niet, dus nam ik een vriendin mee naar het muziekgebouw aan t’ IJ in Amsterdam.

 

We kwamen binnen over de echte rode loper. In de zaal kregen we eerst een presentatie van Pupa, met wat nieuwe producten om te bewonderen. Nadat Giorgio Forgani (de make-up artist van Pupa) een model op had gemaakt met de lente look en we een uitleg van de Italiaanse manager kregen over het maken van een collectie, begon de show. In het midden stond een bloemenboog waar de modellen doorheen liepen, wij zaten net rechts van de boog op de tweede rij.

Pasteltinten, veel bloemen, kant en prachtige stoffen kwamen voorbij! Verschillende soorten mooie jurkjes, maar de chique jurken waren toch mijn favoriet. Echte “prinsessenjurken” kunnen we ze wel noemen! Genoeg gekwebbeld, ik laat jullie snel wat foto’s zien. Helaas is het niet de allerbeste kwaliteit (ik had graag rond gehuppeld met mijn camera en net zoals de fotograaf vooraan gestaan, maar ik nam aan dat dat nou net niet de bedoeling was). De modellen waren trouwens opgemaakt met de make-up van Pupa.

Foto collage Red Carpet Addy #ST

modellen op een rij ST

Bron

Als laatste kwamen alle modellen nog 1 keer op met het geurtje in hun handen en spoten ze het geurtje in het rond. Daarna kwam Addy zelf natuurlijk nog even op en maakten ze nog een groepsfoto.

Na de show was het tijd voor een hapje en een drankje en stiekem vragen of ik met Addy op de foto mocht. Als er één schaap over de dam is was hierbij toepasselijk, want daarna was Addy alleen maar aan het poseren, sorry!

Wat ik trouwens erg leuk vind is dat hij heel normaal doet. Hij stond naast ons te praten en dat ging heel normaal, niet over de top of super bekakt. (Oké toen ik vroeg of ik even mocht storen voor een foto, had hij het wel over “interrupteren”, maar goed, verder heel normaal!)

Red Carpet Addy parfum ST

Laten we niet vergeten waarvoor we hierheen kwamen: het luchtje! Deze heet “Red Carpet” en Addy gaf zelf de omschrijving glamour en vrouwelijke allure: zoals een vrouw op de rode loper. Nou voel ik me niet zoals een vrouw op de rode loper als ik het luchtje op heb, maar lekker is die zeker! Een zacht, vrouwelijk en subtiel aanwezig eau de parfum. Mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot zijn de topnoten. De hartnoten zijn roos, mimosa en ylang ylang. De basisnoten zijn tonkaboon, vetiver en opponax.

Thuis heb ik nog RTL Boulevard terug gekeken, waar de show ook voorbij kwam. Grappig om te zien dat bekende Nederlanders en zelfs prinsessen op dezelfde plek waren. Maakt het toch wel extra leuk! Wil je RTL Boulevard nog even zien? Dit is de aflevering van vorige week dinsdag waar op 16:34 het stuk van Addy begint (klik).

 

addy red carpet winactieNu komt het allerleukste: we hebben een winactie! Wil jij graag het parfum van Addy winnen? Dat kan bij Simple Thoughts. Het gaat om de 30 ml eau de parfum ter waarde van €39,95!

Wat moet je daarvoor doen?!

 • Zorg dat je Simple Thoughts liked op Facebook
 • Deel dit artikel op Facebook (zie de knoppen hieronder)
 • Heb je geen Facebook? Abonneer je dan op Simple Thoughts met je e-mailades. Dit kun je vinden in de sidebar rechts.
 • Reageer hieronder op dit artikel waarom jij “Red Carpet” zou moeten winnen!

 

Iedereen mag natuurlijk meedoen aan deze winactie. 30 september wordt de winnaar bekend gemaakt en diegene krijgt een mailtje van ons, vul dus een geldig e-mailadres in! Natuurlijk maken we ook bekend op Simple Thoughts wie dit geurtje wint!

Helaas, de winactie is gesloten. Lees hier wie er gewonnen heeft.

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Anja Fontein

  Na al vele jaren eigenlijk altijd l’air du temps van Nina Ricci te gebruiken, is het misschien ook wel eens lekker om een nieuw geurtje te proberen.

 2. Inge Sileon

  Lijkt me een heerlijk geurtje!

 3. Fiona

  Het lijkt me een heerlijk geurtje! En omdat ik jullie blog zo leuk vind, en een groot fan ben!

 4. Larissa

  Wat lijkt me dit een heerlijk geurtje! Gisteren heb ik het laatste beetje van mijn Bruno Banani opgemaakt, dus deze winactie komt precies op het goede moment! 😉 Met Red Carpet zou ik helemaal klaar zijn voor de komende koude maanden!

 5. Marjolein

  Ah wat gaaf dat je erbij mocht zijn! Ik heb het op RTL boulervard gezien en toen dacht ik al: dat lijkt me een apart maar toch ook lekkere geur. Het flesje alleen al straalt pure luxe uit en zou heel goed op mijn badkamerkastje staan! 🙂

 6. Ans klomp-van Mossel

  Het lijkt mij een heerlijke geur, bovendien wil ik mij ook wel eens voelen als een vrouw op de rode loper .

 7. Anoes

  Super leuk!! Ik zou ook graag een keer wat willen winnen en vooral een heerlijk nieuw geurtje.. Leuke foto’s en idd hele mooie jurken.. Liefs Anoes..

 8. Jolanda Jochems

  Een lekker luchtje maar je zelfs op deze druilerige dagen weer helemaal vrolijk.

 9. Jo-ann van schaik

  Om een ‘simple gedachten’ zou ik willen winnen. Niet willen stinken volgende week zaterdag als ik bij the bold and the beautiful fan dag ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge