want simpel is veel leuker!
simple thoughts 1 jaar traktatie winactie
over Simple ThoughtsPersoonlijk

Traktatie van Simple Thoughts – winactie

Wie jarig is trakteert!

Ik had graag voor iedereen taart gebakken (haha dat kan ik veilig achter mijn computer zeggen), maar ik kies toch liever voor een ander soort traktatie! Omdat ik zelf dol ben op cadeautjes, geef ik nu een cadeautje weg! Een Simple Thoughts cadeau..

Ik vind het bloggen nog steeds iedere keer leuk om te doen en als bedankje en omdat ik het zo leuk vind dat jullie mijn blog lezen heb ik een winactie.

Aangezien ik vond dat een cadeautje van Simple Thoughts ook echt een Simple Thoughts cadeau moest zijn, begon het spitten tussen de artikelen. Bij de meest gelezen artikelen viel mijn oog op dit artikel:

simple thoughts muur met fotolijstplanken winactieTadaaaa! Een veel gelezen artikel en een gezellig cadeau. Ik kan natuurlijk geen hele muur met fotolijstplanken cadeau geven, maar wel een fotolijstplank met wat gezellige dingen erop! Leuk voor in de gang, slaapkamer, wc, keuken, logeerkamer, ehh en nog veel meer plekken 😀

 

Winactie – wat kun je winnen?

Om deze mijlpaal te vieren geef ik een fotolijstplank met greywash, 2 Simple Thoughts panelen met “simple” en een hartje, een zwevend fotolijstje en een (nep) cactusje cadeau.

simple thoughts 1 jaar winactie

Ook wel fijn om te weten: de plank is 90 centimeter lang en er zitten gaatjes in om hem op te hangen.

simple thoughts 1 jaar traktatie winactie Vaak zie je bij winacties “ter waarde van” erbij staan, dat vind ik een beetje stom. Daar gaat het toch niet om? Je vind het een leuke winactie of niet. En heel eerlijk gezegd weet ik niet meer precies wat het allemaal gekost heeft, hihi!

 

Winactie – hoe doe je mee?

Eigenlijk is het heel simpel. Laat een reactie achter onderaan dit artikel. Wil je een extra kans maken? Laat dan even weten via welke kanalen je Simple Thoughts volgt. Zo krijg je een extra nummer op de lotingslijst.

 • Via nieuwsbrief (e-mail)

 

Vermeld het in je reactie onder dit artikel. Dan check ik het even en krijg je een extra plekje in de loting. Graag ook even melden met welke naam (instagram/facebook/pinterest/bloglovin) je gefollowed hebt, zodat ik het kan controleren. Meedoen kan tot 14 september, op 15 september wordt de winnaar bekend gemaakt via een e-mail. Als ik binnen een week geen reactie heb verloot ik opnieuw.

 

Volg je Simple Thoughts nog niet op social media? Geef de jarige jet dan een cadeautje en volg Simple Thoughts! 😀

 

 

De winactie is gesloten! 

 

Liefs, Anne

 

Join the discussion

 1. Vlijtig Liesje

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! En succes met je winactie natuurlijk.

 2. Astrid van der Gronden

  k vind je blog erg leuk, staan vaak handige dingentjes op. Je bent jong, enthousiast en ondernemend! Blijf zo doorgaan
Sterkte en beterschap met je hand..

  Lieve groetjes

  As

 3. Anneke

  Gefelicitieerd Anne! Natuurlijk doe ik mee met de winactie. Ik volg je op facebook en via de mail. xxx

 4. Margo

  Helloooo,

  Je hebt altijd interessante blogs en DIYs die je ook daadwerkelijk zelf kan doen. Kortom Simple Thoughts is leuk en handig. Ik volg je via Facebook, Instagram en Pinterest!

  Op naar de volgende blogpost 🙂

  xx

 5. Dinah

  Gefeliciteerd met je een jaar ?
  wat een leuke blog, op nog vele jaren!
  Ik volg je via pinterest en instagram…
  Leuke actie hoor!

 6. Paula Scherpenzeel

  1 jaar al! De tijd vliegt!
  Ik volg je via Facebook. Erg leuke blogs, vooral de recepten. 🙂

  Ga zo door!

  Groetjes Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge