want simpel is veel leuker!
simple thoughts blog 1 jaar
LovePersoonlijk

Het afgelopen jaar

En dan is het opeens je blogverjaardag.. Simple Thoughts bestaat alweer een heel jaar (en twee dagen)

Terugblik: een jaar Simple Thoughts

Want wat is een verjaardag zonder terug te kijken op het afgelopen jaar? Fouten die gemaakt zijn (dankjewel blogredder in nood), leuke reacties en complimenten, het bewonderen van de cijfers en zien hoe ik zelf vooruit ben gegaan.
De foto’s van de eerste artikelen kunnen ermee door, maar nu kijk ik vaak met een “wiehoee, gelukt” gevoel naar de foto’s. Dat is iets waarin ik echt vooruit ben gegaan. Ik ben geen fotograaf en van mijn toestel snap ik soms echt geen reet, maar toch mag ik best trots zijn op de resultaten!

Er zijn natuurlijk een boel artikelen geplaatst, toch wil ik er een paar even extra onder de aandacht brengen.Op 1 september 2014, de geboortedag van Simple Thoughts, stonden er 3 artikelen online:

DIY – geurstokjes voor in huis
Hmm, maak zelf geurstokjes, geschreven door Sharon

Magazine – voetverzorging
Poezelig zachte voetjes, mijn eerste artikel voor Sneakers & Hakken

Oreo-Choco taart 

Simple Thoughts choco oreo taart frontOp dit artikel ben ik eigenlijk best wel een beetje trots.. Ik krijg er echt knaagjes van, jammie dat ziet er toch heerlijk uit?! Oké, pietje precies in mij ziet dat de foto’s een klein beetje scherper konden, maar waarschijnlijk valt het jullie niet eens zo heel erg op.. Niet zo zeuren, Anne!

Na deze 3 artikelen zijn er nog een heleboel gekomen (148 om precies te zijn) en dit zijn de artikelen die veel gelezen worden:

Simple Thougts - kruidenrek kruidenpotjesDIY – kruidenpotjes en kruidenrekje
Oeh, ja! Ik maak nog steeds, bijna elke dag, met veel plezier gebruik van dit rekje. Een geweldig idee, al zeg ik het zelf.. 😉

DIY – geld vouwen: hartje
Een hartje vouwen van geld met Sharon. Net even wat leuker dan een briefje in een envelopje!

Douchen, doe jij het goed?
Haha, jullie zijn wel erg nieuwsgierig of jullie het goed doen. 😉

simple thoughts gebaksbordjes versieren 2DIY – Gebaksbordjes versieren
Deze gebaksbordjes vind ik erg leuk. Makkelijk zelf te maken met porseleinstift!

Opgeruimde keukenlades
Ik kan er niks aan doen, ik wordt er gewoon blij van als alles een plekje heeft en mooi opgeruimd is!

Muur met fotolijstplanken
Onze mooie muur met fotolijstplanken worden erg goed bewonderd.. 😀

simple thoughts mon chou gebakjes 1Mon Chou gebakjes
Naast dat ze er super schattig uitzien, zijn ze ook nog eens erg makkelijk te maken en heel lekker. Leuk om op Facebook te zien dat de Mon Chou gebakjes gemaakt werden 😀 Mocht je iets van Simple Thoughts maken en op Facebook of Instagram plaatsen vind ik het erg leuk als je mij of Simple Thoughts tagt!

Droogshampoo do’s en don’ts
Even wat tips en trucs voor mooi haar met droogshampoo.

simple thoughts perfecte voorraadbusDe perfecte voorraadbus
Eh, ja. Daar komt de opruim tik weer…

Persoonlijk: trap vallen, zenuwpijn en Pulsed RF
Ook minder leuke dingen horen erbij.

Paastak versieren
Oeh, ik heb nu alweer zin in Pasen. Of kerst. Oh nee, wacht. Eerst nog zomervakantie!

simplethoughts simpele worteltaart cupcakes carrotcakeWorteltaart cupcakes
Oke, nou lijkt het of er alleen maar lekkere en ongezonde baksels op het blog staan, maar dat is echt niet zo! Neem even hier een kijkje voor lekkere en gezonde recepten.

 

Het is altijd leuk om de cijfers te bekijken en te zien welke artikelen het meeste gelezen worden. Mijn favoriete artikel? Even denken, er zijn het afgelopen jaar zoveel artikelen geschreven. Op de vogelvoertaarten, ben ik heel erg trots. Ze zijn zo mooi geworden en er werd heerlijk van gesmuld door mijn fladderende gasten, maar mijn favoriete artikel dat is toch eigenlijk wel de oreo-choco taart. Het allereerste taartje op Simple Thoughts, maar nog langer niet de laatste! 😉

 

Nou ben ik toch wel heel erg nieuwsgierig.. Welk artikel vind jij het leukste op Simple Thoughts?

 

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge