want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-super-kerstpakket-verrassing-cadeautjes
LovePersoonlijk

Verrassing: ik kreeg een Kerstpakket!

De postbode stond een tijdje geleden voor de deur, met een wel heel leuk ingepakte doos. Wat zou erin zitten? Van wie zou het zijn? Verrassing: ik kreeg gewoon een Kerstpakket!

Ik wist zeker dat ik niet mee had gedaan aan een Swap. Ik had geen cadeautjes voor mezelf besteld. Een Kerstpakket ga ik van werk echt niet krijgen. Ik ben nog langer niet jarig (oké, dat is niet waar, het is al bijna. Nog maar 40 dagen wachten). Sint zit alweer met zijn billen op het Spaanse strand. De Woefbox stond al te wachten onder de Kerstboom. Dus wie, oh wie stuurt mij zo’n mooi pakketje?!

simple-thoughts-kerstpakket-cadeauCandy was in ieder geval al heel blij met de doos. Nou moet ik zeggen dat ze denkt dat ze elke doos mag “unboxen” netzoals de Woefbox. Zoals laatst met het Kerstpakket vol met lekkers van vriendlief. Jep, Candy was net zo nieuwsgierig als vriendlief naar wat erin zat. Ook nu was ze om me heen aan het dartelen en ik weet zeker dat ze zei: maak open, maak open!

Dus ik maakte de vrolijke doos open en bovenop lag een mooie Kerstkaart met uitleg. Ik kreeg gewoon een KERSTPAKKET van Sharon, omdat ik zo’n goede hulp ben geweest voor haar webshop Musthave Party. Misschien weet je het nog maar ik heb een weekend geholpen op de Love & Marriage beurs, waar je hier alles over kunt lezen. Wat ik natuurlijk met liefde en heel veel plezier heb gedaan, maar hoe leuk is het om zo nog even extra bedankt te worden? 😀 😀

simple-thoughts-kerstpakket-verrassingCandy was misschien nog wel enthousiaster dan ik (nee, even enthousiast) en begon aan 1 cadeautje te trekken. Pas later zag ik op het cadeaulabel dat dit cadeautje ook echt voor haar was. Conclusie: Candy kan lezen.

simple-thoughts-kerstpakket-cadeau-chocoladeElk cadeautje was mooi ingepakt en er hing een cadeaulabel met een leuke tekst aan.

simple-thoughts-super-kerstpakket-verrassing-cadeautjesKijk nou hoe gezellig! Bijna zonde om uit te pakken. Bijna, want cadeautjes uitpakken is zoo leuk… Ben je er klaar voor? Tadaaa! Dit zat er allemaal in het Kerstpakket:

simple-thoughts-super-kerstpakket-verrassingVan links naar rechts:

 • Een Kerstsok met Kerstkluifjes voor Candy.
 • Een ananaskaars. Ik ben gek op ananassen en mijn broertje noemt mij altijd Anjernas, dus zo is de Ananasliefde ontstaan.
 • De schattige Kerstkaart (te koop via musthaveparty.nl)
 • Chocolade December kalender die heb ik keurig nog niet op. Haha, geloof je het zelf?
 • Vergeet-mij-nietjes, hoe zou ik jou ooit kunnen vergeten, Sharon?
 • Waxinelichthouder met Oh Deer. Waar ik serieus al een paar keer mee in mijn handen heb gestaan. Ze kent mij echt te goed..
 • Een schattig stersponsje van Confetticake.
 • Chocolademelk.
 • Kerstsokken. Ook voor vriendlief, alleen moest die zijn cadeau nog even zelf uitpakken.

 

 

Super leuk hè? Ik ben er echt heel blij mee en ik vind het altijd zo leuk hoe zij precies weet wat ik leuk vind. Lieve Sharon, bedankt voor het super, super lieve Kerstpakket die net op het moment kwam dat ik het echt even nodig had! Thanks for being my friend ♥

 

Liefs, Anne

Vind je het Kerstpakket ook zo lief en leuk? Klik dan even op het hartje met vind ik leuk hieronder. Of laat een reactie achter, dat vind ik nog leuker!

Join the discussion

 1. Enny

  Wat lief hé, en superleuke cadeautjes
  Verdien je ook echt xx

 2. Nina

  Ah wat super lief en leuk dat je dit kreeg. Onverwachte cadeautjes zijn de leukste!!

 3. Bettie

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen en het is ook nog zo mooi ingepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge