want simpel is veel leuker!
Sneakers&Hakken magazine 1
BeautyVerzorging

Voetverzorging

Het nieuwe Apeldoornse magazine Sneakers en Hakken is een (gratis) magazine voor vrouwen, door vrouwen en over vrouwen. Er staan allerlei stukjes in en ik mocht het “drogisterij” gedeelte doen. Deze keer over voetverzorging!

Hieronder het stukje van de eerste editie, net wat beter leesbaar dan een foto!

 

Voeten, ze dragen je de hele dag, wel zo leuk als ze dan mooi verzorgd en gelakt zijn!

We weten het allemaal: eerst een voetenbadje, dan vijlen en insmeren. Ik weet niet hoeveel tijd jullie aan jullie voeten besteden, maar ik hou er wel van als het ietsie pietsie sneller kan!

Mijn tip? Niet in een voetenbadje, maar gewoon na het douchen even de voetjes vijlen (er zijn zelfs automatische vijlen verkrijgbaar, dat gaat nog sneller) en daarna gebruik je een crème die lekker snel intrekt. Voor de nog snellere variant, waar ik zelf fan van ben: investeer in een goede voetcrème met een hogere hoeveelheid ureum. Dit hydrateerd de voeten en verzacht eelt. Voor het slapen insmeren en ’s ochtends heb je al zachtere voetjes!

Als we ze dan poezelig zacht hebben mag er natuurlijk een mooi lakje op. Van veel klanten krijg ik te horen dat de teennagels een ramp zijn om te lakken, het gaat ernaast, je kunt er niet goed bij, etc.

Mijn tip? Gewoon erop kwasten als je ’s avonds lekker op de bank zit (niet de nagellak op de bank smeren natuurlijk) ’s ochtends of een paar uur later onder de douche en met een washandje voorzichtig op de huid boenen om de geknoeide nagellak te verwijderen.

Tadaaa mooi gelakte teennagels en verzorgde voetjes die klaar zijn voor de zomer!

 

Liefs, Anne

Join the discussion

  1. fiona

    leuk stukje, met handige tips!! super dames!!

  2. Pingback: Het afgelopen jaar - Simple Thoughts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge