want simpel is veel leuker!
simple-thoughts-30dayblogchallengenl-favoriete-film
Persoonlijk

#30dayblogchallengenl – mijn favoriete film

Potverdorie, weer zo’n vraag die ik niet duidelijk kan beantwoorden. Want films zijn er in 2 categorieën: Disney films en grote mensen films, haha. Ik kies er van allebei 1!

 

Mijn favoriete film – grote mensen

“She’s the man” heb ik al heeeeel vaak gezien en toch blijf ik het een hele leuke film vinden.
Bij “P.S. I love you” moet ik elke keer weer een doos tissues erbij pakken, snif snif, snotter snotter.
“The Holiday” is mijn favoriete feelgood film, maar mijn echte, echte favoriete film (want ik moet er 1 kiezen) blijft toch “Pirates of the caribean”.

Ik vind Johny Depp als Captain Jack Sparrow ge-wel-dig en kan ook niet wachten tot het 2017 is en het volgende deel uitkomt! Ga me nou niet vertellen dat ik ook nog moet kiezen welke van de Pirates films mijn favoriete film is? Zucht oké, dan kies ik  “On stranger tides” enne mondje dicht over dat dit eigenlijk een Disney grote mensen film is…

 

Mijn favoriete film – Disney

Yes, dit kan ik wel in 1 keer beantwoorden: Mulan. Ook al komt Finding Nemo (of nu Finding Dory, ik kan niet kiezen) heeeel erg dichtbij, maar Mulan is toch nummer 1. Vooral door het draakje Mushu (stem van Carlo Boszhard/Eddy Murphy) en de geweldige uitspraken die ik, vooral samen met mijn zusje, vaak gebruik. “Hak ze in de paaaaaaaaaaan” of “en wat ben jij, een schaap?!”. Tja, zo’n gevalletje van je moet erbij zijn geweest, of eigenlijk je moet de film hebben gezien. Heb jij Mulan wel eens gezien? Zo niet, ga je schamen en snel kijken. Ze is de enige van de Disney prinsessen die niet eens een echte prinses is, zo goed is Mulan dus!

Natuurlijk heb ik een trailer voor je, maar wel in het Engels. Mulan heb ik eigenlijk nog nooit in het Engels gekeken, al kan ik de liedjes zowel in het Nederlands als Engels meezingen.
Nu we het erover hebben.. Het is echt tijd om Mulan weer eens te kijken, misschien nu wel in het Engels of een Pirates marathon.. 😀

 

Wat is jouw lievelings(Disney)film?

 

Liefs, Anne

Join the discussion

 1. Ilse van Kreanimo

  Johnny Depp speelt die rol ook echt subliem!

  Mijn man heeft geholpen in Disneyland Shanghai en daar is een pirate cove.
  Johnny krijgt zelfs royalties omdat ze zijn personage daar gebruiken…

  Disney is sowieso leuk hè! Voor mij zijn de Lion King en de Aristokatten leuk!

  • Anne

   Lees ik dat nou goed? Je man reist veel (jaloers) en hij heeft geholpen bij Disneyland in Shanghai?! (Superjaloers) Heeft hij nog een assistente nodig? 😀 😀 Disney is geweldig en de Lion King is ook 1 van mijn favorieten!

 2. Esmay

  Geweldige films! Nou moet ik zeggen dat ik toch wel heel graag naar Johnny Depp kijk op het scherm. Ik heb hem nu al in zoveel films gezien en hij stelt me nooit teleur! Sweeney Todd vind ik bijvoorbeeld echt geniaal. Maar mijn favoriete film is denk ik toch wel -cliché- The Dark Knight Rises. Sowieso zijn alle Christopher Nolan films top. Haha, ik kan wel uren over dit onderwerp door blijven kletsen. Ik realiseer me net dat ik Roman Holiday vergeet. En Beauty and the Beast…Ik ben hier slecht in.

  • Anne

   Haha, zo ging het bij mij ook, maar ik moest echt kiezen! Johny is zeker niet vervelend op je beeldscherm… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge